V ankete Najzamestnávateľ sa RTVS umiestnila v TOP 10

V ankete Najzamestnávateľ sa RTVS umiestnila v TOP 10

Vo štvrtom ročníku prieskumu spoločnosti Profesia Najzamestnávateľ RTVS v konkurencii takmer 90 ďalších spoločností v celkovom poradí obsadila siedme miesto.

RTVS sa zároveň stala absolútnym víťazom v kategórii médiá a verejnoprávne médium je podľa hlasujúcich druhým najatraktívnejším zamestnávateľom pre ľudí v Bratislavskom kraji. Potešujúcou správou určite je, že RTVS ako atraktívneho zamestnávateľa vnímajú aj mladí ľudia – v kategórii 15 až 24 ročných sa RTVS umiestnila na celkovo štvrtom mieste, študenti vysokých škôl ju dokonca zaradili na prvé miesto.

„Sme radi, že vďaka úspechom a zmenám v programe rozhlasu i televízie, ale tiež  v oblastiach spravodajstva, športu, marketingu a komunikácie, v ekonomickej oblasti, v prístupe k zamestnancom a ich pracovným podmienkam a vďaka zmenám v technike a v kvalite produkcie programov, sa RTVS pre ľudí stala atraktívnym zamestnávateľom. Je to pre nás významné ocenenie a zároveň záväzok do budúcnosti. V mene manažmentu, zamestnancov a spolupracovníkov RTVS ďakujeme všetkým, ktorí nám odovzdali svoj hlas a i týmto spôsobom vyjadrili sympatie k RTVS,“ povedal k prestížnemu oceneniu riaditeľ Sekcie ľudských zdrojov RTVS Roman Tóth.


(zdroj: Najzamestnavatel.sk)

Doplňujúce informácie:

Najzamestnávateľ je anketa každoročne vyhlasovaná spoločnosťou Profesia, v roku 2015 sa uskutočnil už jej štvrtý ročník. Hlasovania sa celkovo zúčastnilo viac ako 10-tisíc ľudí, ktorí si vyberali najlepšieho zamestnávateľa spomedzi 87 firiem. Cieľom ankety je priniesť reálny pohľad ľudí na Slovensku na to, ako vnímajú firmy, ich benefity a imidž a zverejniť rebríček zamestnávateľov, ktorí dokážu ľudí na Slovensku osloviť svojím férovým prístupom k zamestnancom a prostredím, ktoré pre svojich ľudí vytvárajú. Anketa funguje na princípe hlasovania verejnosti, pričom svoj hlas respondenti odovzdávajú prostredníctvom dotazníka zverejneného na stránke www.najzamestnavatel.sk. V dotazníku uvádzajú tiež dôvody, prečo danú firmu považujú za NAJ. (zdroj: www.najzamestnavatel.sk)

 


Živé vysielanie ??:??

Televízia