Slovensko chutí

Vhodné pre všetkých HD Európska tvorba
V tretej sérii cyklickej relácie „SLOVENSKO CHUTÍ“ budú divákov pri objavovaní tradičných jedál, z rôznych regiónov Slovenska, sprevádzať dvaja sympatickí naslovovzatí odborníci Lucia a Tomáš, ktorí nám zároveň ponúknu zaujímavé možnosti úpravy tradičného receptu do modernej a častokrát zdravšej podoby.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

V druhej sérii cyklickej relácie „SLOVENSKO CHUTÍ“ budú divákov pri objavovaní tradičných jedál, z rôznych regiónov Slovenska, sprevádzať dvaja sympatickí na slovo vzatí odborníci Lucia a Tomáš; ktorí nám taktiež ponúknu zaujímavé možnosti ich úpravy do modernej a častokrát zdravšej podoby. V tomto dieli Tomáš s Luciou zavítajú do Humenného, kde im pani učiteľky Andrea a Iveta predstavia typický rómsky recept halušky s restovanou kuracou pečeňou. Ony samé ho získali od rodičov detí, ktoré chodia k nim do školy - a pre jednoduchosť a chutnosť naň nedajú dopustiť. Účinkujúci: Lucia Gulišová - milovníčka jedla a dobrých receptov. Amatérska kuchárka, ktorá varí s vášňou a srdcom, o čom svedčia predovšetkým jej koláče a zákusky. Na jedle miluje tvorivosť, dobrú spoločnosť a v relácii nás bude sprevádzať svetom tradičných receptov. Tomáš Tejbus – skúsený šéfkuchár spod Tatier rozvážne vládne umeniu varešky aj personálu vo vlastnej kuchyni. Je hrdým zástancom slovenskej kuchyne a ako skúsený profesionál bude vnášať inšpiratívne inovácie do tradičnej domácej kuchyne. Andrea Cáriková – pani učiteľka na špeciálnej základnej škole v Humennom Iveta Vicáková - kamarát nášho mladého kuchára Denisa, ktorý prišiel ochutnať Helena Olekšáková - riaditeľka Špeciálnej základnej školy, ktorá tam bola bola Ľubomíra Tichá - riaditeľka hotela “Karpatia”, ktorá našim kuchárom prepožičala priestory hotelovej kuchyne Peter — šéfkuchár reštaurácie hotela „Karpatia“, ktorý bol Lucii a Tomášovi v kuchyni k ruke. -Spoznávanie tradičných jedál, a tým aj tradícií ako takých. -Spoznávanie modernej slovenskej kuchyne. -Ponúkneme dva kvalitné recepty v každej relácii -Ponúkneme niekoľko tipov od odborníkov o surovinách a postupoch varenia -Spoznávanie nových surovín a postupov.

Archív - zvoľte dátum