VIDEO: V šiestej časti Stromu želaní sa budeme učiť šermovať a jazdiť na tanku

VIDEO: V šiestej časti Stromu želaní sa budeme učiť šermovať a jazdiť na tanku

V šiestej časti Stromu želaní sa budeme učiť šermovať a jazdiť na tanku.


11-ročný Matej pri písaní želania myslel na svoju maminu. Spomenul si na to, ako hovorila pri sledovaní dokumentárneho filmu o tom, že jej snom je vidieť na vlastné oči výrobu sklenených predmetov. Okrem toho pani Slávka miluje ľudové pesničky a tance. Vďaka relácii Strom želaní navštívi sklárne a zúčastní sa nácviku tanca a spevu v SĽUKu.

Martin je učiteľom na Základnej škole v Stupave. Okrem toho, že je pedagógom vedie na škole aj krúžok historického šermu. Šermu sa Martin venuje aktívne a to pôsobením v stupavskej skupine historického šermu. Jeho snom je stretnúť sa osobne s majstrom šermu Petrom Kozom. Svojmu učiteľovi chce splniť želanie jeho žiak Šimon.

Rodan chce splniť otcovo prianie, ktorého túžbou je povoziť sa na tanku.Syn má krásny vzťah si svojím otcom, ktorý je povolaním mäsiar. Rekreačne hráva hokej a bol na vojne ako kuchár. Jeho veľkým prianím je byť aspoň na chvíľu ozajstným tankistom a povoziť sa na tanku.

Strom želaní so Sajfom pokračuje už v sobotu 19. novembra o 20:25 na Jednotke.

Galéria

logo_STROM zelanai.jpg aaaaaaaaaaaaa.jpg Sajfa portretovky_Strom zelani (3).JPG Sajfa portretovky_Strom zelani (7).JPG Sajfa_deti_zelania (1).JPG Sajfa_deti_zelania (2).JPG Sajfa_deti_zelania (3).JPG Sajfa_deti_zelania (7).JPG Sajfa_deti_zelania (9).JPG Sajfa_deti_zelania (10).JPG Sajfa_deti_zelania (8).JPG Sajfa_deti_zelania (12).JPG Sajfa_deti_zelania (14).JPG Sajfa_deti_zelania (16).JPG Sajfa_deti_zelania (18).JPG

Živé vysielanie ??:??

Televízia