NAJ dedinka Slovenska

NAJ dedinka Slovenska

Aj toto leto bude plné výziev a skvelej zábavy a to všetko možno práve vo vašej dedinke.

Prihláste svoju dedinku do letnej šou NAJ dedinka Slovenska a ukážte, že práve tá vaša je NAJ. Prihlásiť ju môžete na mailovej adrese najdedinka@rtvs.sk alebo na telefónnom čísle 0911 696 534.

Ak splníte podmienky výberu, prebehne vo vašej dedinke súťaž, v ktorej sa prejaví oddanosť, pracovitosť a zmysel pre humor jej obyvateľov spolu s Katkou Brychtovou a Martinom Nikodýmom.

Šou NAJ dedinka Slovenska odhalí všetko pekné a dobré, čo slovenský vidiek ponúka a divákom dokáže, že každá dedinka môže byť tým najlepším miestom pre život. Aj tá vaša.


Podmienky na prihlásenie a výber dedín do súťaže:

1. kolo: Zaslanie mailu alebo telefonát

Dedinu môže prihlásiť každý obyvateľ danej dediny alebo jej oficiálny predstaviteľ (starosta, prednosta obecného úradu) odoslaním mailu na adresu najdedinka@rtvs.sk alebo zavolaním na telefónne číslo 0911 696 534. Kontaktovať budeme každého, kto má záujem, aby sa jeho dedina dostala do súťaže o NAJ dedinku Slovenska. Následne po telefonáte od výrobného štábu bude zaradený do 2. kola.

2. kolo: Motivačný list

Každý, kto odoslal mail, alebo zavolal na vyššie uvedené telefónne číslo a chce, aby bola jeho dedina zaradená do užšieho výberu, musí pripraviť a poslať motivačný list, v ktorom:

a) potvrdí, že má plnú podporu starostu, ktorý aj osobne súhlasí s účinkovaním v šou (prípadne list píše sám starosta alebo niekto v jeho mene);

b) uvedie najzaujímavejšie fakty o obci:

  1) z histórie
  2) zo súčasnosti;

c) uvedie dôvody, prečo by dedina mala byť v užšom výbere, čím je zaujímavá pre šou, čím sa najviac pýši;

d) uvedie niekoľko možností aktivít pre rôzne disciplíny v šou (podľa pokynov dramaturgie);

e) potvrdí podporu a záujem niekoľkých ľudí z obce (vrátane záujmových združení a spolkov), účinkovať v šou;

f) potvrdí záujem niekoľkých mladých ľudí / teenagerov z obce o účinkovanie v šou.

3. kolo: Návšteva výberovej komisie

Obce, ktoré prešli výberom do tretieho kola navštívi komisia odborníkov a členov výrobného štábu (návštev môže byť viac, podľa potrieb komisie), stretnú sa so starostom, s občanmi, ktorí prisľúbili účasť a obhliadnu si prípadné miesta natáčania.

Na základe výstupov z tretieho kola komisia (za účasti moderátorov šou) vyberie osem obcí, v ktorých sa bude v lete 2017 natáčať šou NAJ dedinka Slovenska.

Galéria

RTVS-NajDedinka-700x394-v2a.jpg RTVS-NajDedinka-700x394-v1.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia