Ahoj, my sme Websterovci

Ahoj, my sme Websterovci

Čauko pauko, kamaráti!
 
Som Liliana Websterová, ale pokojne ma môžete volať Lili. Spolu s celou mojou pavúčou rodinkou sa už cez vianočné prázdniny spustím na pavúčom vlákne aj do vašej telky.  Veľmi sa na to teším, no ešte predtým by som vám všetkých Websterovcov chcela predstaviť.

Ja som najmladšia a najmenšia Websterová, milujem karamelové muchy a najradšej sa hrám s mojím obľúbeným plyšovým pavúčikom. Môj brat Hugo, ktorému občas už poriadne leziem na nervy, je najodvážnejší a najkritickejší z rodiny. Má aj „tajnú“ lásku, ale pssst, nikomu to nehovorte :-) No musím povedať, že je veľmi šikovný a hrá na štvorručnú arašidovú gitaru. Waw! Naša mama Alma je tá najlepšia gazdinka v okolí, jej vlnený nákyp jednoducho nemá chybu. Ocko Walter pracuje v konzervárni muších konzerv, ktoré posiela do celého sveta. A aby som nezabudla, bývajú s nami aj starkí Matilda a Rafael. Babka rada pletie (a všeličo aj popletie) a dedko, ten je zas veľmi bláznivý, no je to veterán z čias Veľkého upratovania, veď prežil už 105 pavúčich sezón.

Stiahnite si Websterovcov ako zvonenie

dedo, babka, Hugo Lili v supermarkete.jpg

Je toho toľko, čo by som vám rada povedala. Ale urobím to radšej pekne po poriadku od 24. decembra o 18:30 na Dvojke. Vtedy ma totiž čaká s rodinkou nielen veľká televízna premiéra, ale aj ďalší veľký deň. Musím sa naučiť vytlačiť svoje prvé vlákno. Dúfam, že sa mi to podarí, lebo sa trošku bojím a hneď na druhý deň ma čaká prvý deň v škole. Dúfam, že to nebude horor. Dohromady sa od 24. decembra uvidíme šesťkrát a prídeme k úplne všetkým deťom aj nevidiacim a nepočujúcim.

pretlacanie nakupu.jpg

Aby sme sa vôbec dostali k vám, milí kamaráti, musel nás niekto vymyslieť. Za to ďakujeme šikovnej Katke Kerekesovej a ďalším šikovným rukám, scenáristom a 3D grafikom, pretože práve vďaka nim sme prvým 3D animovaným večerníčkom. Veď my, Websterovci, sme vo všetkom špeciálni a originálni. A aby som nezabudla, veľké pavúčie ďakujem patrí aj producentom: RTVS, Fool Moon,Studio Miniatur Filmowych, Kreatívna Europa - MEDIA a AVF.

rodina pri stole.jpg

Ak by ste sa s nami chceli aj naďalej stretávať, už teraz nás môžete objaviť aj v parádne utkanej rozprávkovej knižke Websterovci. V našej útulnej výťahovej strojovni, kde bývame, sa už nevieme dočkať, kedy nás spoznáte a kedy uvidíme my vás. Tešíme sa na vás, dovtedy čauko pauko :-) 

Živé vysielanie ??:??

Televízia