Šou Čo ja viem lídrom piatkového TV večera

Šou Čo ja viem lídrom piatkového TV večera

Vedomostný kvíz Čo ja viem sa opäť stal lídrom piatkového (20.4.) večera so 424-tisíc divákmi. V sobotu (21.4.) divákov zaujali z dielne RTVS nové časti zábavného programu Záhady tela so 417-tisíc divákmi a populárna talkšou Petra Marcina Neskoro večer, ktorú si pozrelo 300-tisíc  divákov.

Piatkový večer patril súťažno-zábavnej šou z dielne RTVS Čo ja viem, ktorá potvrdila pozíciu lídra na trhu v čase jej vysielania. V univerzálnej cieľovej skupine 12+ si program pozrelo 424-tisíc divákov (podiel na trhu 22,5 %).

V druhej časti aktuálnej série Čo ja viem sa stal víťazom obľúbený moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval, ktorý svojimi vedomosťami nahral 2 400 eur. Tie odovzdal Organizácii muskulárnych dystrofikov SR.  Úspešnou bola aj mobilná aplikácia Čo ja viem, vďaka ktorej sa počas vysielania do hry zapojilo takmer 15.000 užívateľov.

Aj sobotný večer na Jednotke prilákal k televíznym obrazovkám najviac divákov, a to vďaka zábavnému kvízu Záhady tela s moderátorom Mariánom Miezgom a jeho súťažiacimi dvojicami (Halina Pawlovská a Ján Jackuliak, Helena Krajčiová a Richard Stanke), ktorý sledovalo 417-tisíc divákov (podiel na trhu 22,7 %). Obľúbenú talkšou Neskoro večer s Petrom Marcinom a jeho hosťami (Táňa Radeva, Martina Kapráliková, Jánoška Ensemble) videlo 300-tisíc  divákov (podiel na trhu 17,3%). Oba uvedené formáty boli v čase vysielania na Jednotke najsledovanejšími programami v univerzálnej cieľovej skupine divákov 12+.

V nasledujúcej časti Čo ja viem sa diváci môžu tešiť na herca Romana Pomajba, speváčku Marcelu Laiferovú a herca Petra Sklára, ktorú Jednotka odvysiela v piatok 27. apríla o 20:30.

 

Živé vysielanie ??:??

Televízia