Najväčší Slovák - hlasovanie

Najväčší Slovák - hlasovanie

Nominujte svojho kandidáta do celonárodnej ankety Najväčší Slovák prostredníctvom SMS na číslo 9977 v tvare: Meno (medzera) Priezvisko nominovanej osobnosti.
Svoje nominácie môžete posielať už od prvého novembra.

Tvar SMS správy musí byť písaný bez diakritiky. Cena SMS je 1,00 Euro s DPH. Odpovedná potvrdzovacia SMS nebude zasielaná. V jednej zaslanej SMS môže byť uvedené len jedno meno nominovanej osobnosti, inak sa sms nebude počítať. Počet správ z jedného čísla nie je obmedzený.

Štatút SMS hlasovania (PDF, 105kB)

Pravidlá hlasovania
1. Hlasovanie v rámci programu Najväčší Slovák má dve fázy: prvú - nominačnú fázu a druhú - hlasovaciu fázu. V nominačnej fáze účastníci hlasovania nominujú osobnosti do programu Najväčší Slovák. Nominovať nie je možné osobu, ktorá bola právoplatne odsúdená za vojnové zločiny, zločiny voči ľudskosti, vraždu alebo vlastizradu a nebola rehabilitovaná. V hlasovacej fáze účastníci hlasovania z 10 osobnosti, ktoré postúpili do hlasovacej fázy, vyberajú osobnosť Najväčšieho Slováka.

2. Účastníkom hlasovania v nominačnej fáze sa stáva každý, kto pošle na číslo 9977 SMS správu v tvare Meno(medzera)Priezvisko nominovanej osobnosti. Tvar SMS správy musí byť písaný bez diakritiky. Cena SMS je 1,00 Euro s DPH. Odpovedná potvrdzovacia SMS nebude zasielaná. V jednej zaslanej SMS môže byť uvedené len jedno meno nominovanej osobnosti, v opačnom prípade sa na sms nebude prihliadať. Rovnako sa neprihliada ani na sms, ktorá obsahuje nomináciu osoby, ktorej nominácia je podľa tohto štatútu vylúčená.

3. Zo všetkých nominovaných sa vytvorí poradie osobností podľa počtu získaných hlasov, z ktorých prvých sto predstaví RTVS počas nominačného večera. Prvých desať z nich, bude v rámci nominačného večera odprezentovaných v abecednom poradí a postupuje do hlasovacej fázy. Poradové čísla nominovaných osobností, ktoré postúpili do hlasovacej fázy (1 – 10) budú zverejnené počas vysielania programu. Účastníkom hlasovania v hlasovacej fáze sa stáva každý, kto pošle na číslo 9977 SMS správu v tvare NAJSLOVAK(medzera)číslo nominovaného. Tvar SMS správy musí byť písaný bez diakritiky. Cena SMS je 1,00 Euro s DPH. Odpovedná potvrdzovacia SMS nebude zasielaná.

4. Najväčším Slovákom sa stáva osobnosť s najväčším počtom prijatých SMS počas hlasovacej fázy. Meno vybratej osobnosti za Najväčšieho Slováka bude uverejnené v televíznom programe Najväčší Slovák odvysielanom 1.5.2019.

5. Počet hlasov od účastníka hlasovania zaslaných z jedného MT (z jednej SIM karty) nie je obmedzený.

6. Účasťou v hlasovaní udeľuje účastník prevádzkovateľovi Rozhlas a televízia Slovenska, Mlynská dolina, 845 45 Bratislava, IČO: 47 232 480 (ďalej len „prevádzkovateľ“) v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) a čl. 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) súhlas so spracovaním osobných údajov pre účel vyhodnotenia hlasovania a vedenia evidencie hlasovania, a to v rozsahu číslo telefónu.

7. Tento súhlas so spracovaním osobných údajov je slobodne daným, konkrétnym, informovaným a jednoznačným prejavom vôle účastníka hlasovania, ktorý udeľuje na obdobie do 31.5.2019. Po uvedenom období budú osobné údaje účastníkov hlasovania mechanicky zlikvidované (skartované) a nebudú ďalej spracúvané v žiadnej databáze. Bližšie informácie na www.rtvs.org alebo zodpovednaosoba@rtvs.sk.

Naspäť na Najväčší Slovák

Živé vysielanie ??:??

Televízia