Predstavujeme nový vianočný ident televízie

Predstavujeme nový vianočný ident televízie

V máji 2015 televízna časť RTVS kompletne zmenila grafickú identitu Jednotky a Dvojky.
Modernosť, dynamika a práca s logom, ktoré vniesli nového ducha do staničnej grafiky verejnoprávneho vysielania budú pokračovať počas najväčších sviatkov roka – Vianoc.
Tohtoročné Vianoce sa vo vysielaní RTVS budú niesť v duchu sloganu: Viac prekvapení ako kedykoľvek predtým.

Bohatý premiérový program a nový grafický obal prinesú na obrazovky a do éteru príjemné, moderné a rodinné vianočné emócie.

:1 Vianočné situácie na Jednotke budú točené: veselé, rodinné, prijemné, plné pozitívnych emócií, v reálnom svete rodín a prežívania sviatkov. Podčiarknu spolupatričnosť, ktorá prichádza do každej rodiny počas Vianoc.
 
:2 Na Dvojke budú Vianoce grafické - chceme priniesť nápaditý koncept vianočných tradičných symbolov a ich zaujímavých grafických animácií.
 
Našim cieľom bolo priniesť Vianoce RTVS v novom šate – pokračujúc v kreatívnom koncepte z mája 2015. RTVS s bohatým premiérovým programom a novou grafikou ma ambíciu stať sa „ďalším členom rodiny“, ktorý zapadne do vianočnej atmosféry prirodzene a nevtieravo. Chceme osloviť mladé moderné rodiny, ktoré počas sviatkov majú náladu na hodnotný program a dlhé hodiny strávené pri televíznych obrazovkách s pôvodným, ale aj premiérovým obsahom.“ Daša Matušíkova, riaditeľka Sekcie marketingu a komunikácie RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia