Nakreslite Breptíka a vyhrajte!

Nakreslite Breptíka a vyhrajte!

„Zadovážení, ó pardón, vážení poslucháči, súrne potrebujem, aby ste ma nakreslili. Potrebujem portrét na môj rozhlasový úkaz, pardón preukaz...," tak toto vám prosím pekne odkazuje Breptík, náš nový kolega, rozhlasový škriatok a maskot Rádia Junior. Vraj sem k nám prišiel, aby nám trochu vypomohol s vysielaním, ale pritom, ako sa mu neprestajne zamotáva jazyk, robí zatiaľ viac škody ako osohu. Ale dajme mu ešte šancu, vymyslel si pre vás totiž súťaž o perfektné ceny!

Ako ste čítali v prvej vete, Breptík súrne potrebuje fotku na preukaz, aby si mohol nerušene poskakovať po zamotaných chodbách a štúdiách Rozhlasu. Iste vám nemusíme vysvetľovať, že odfotiť škriatka je nemožné, preto potrebujeme pekný obrázok od vás. Veľa obrázkov! Toľko, aby mal Breptík na preukaze každý deň nový!

Obrázky môžete odfotiť či oskenovať a poslať nám ich do konca septembra na emailovú adresu: junior@rtvs.sk. Alebo nájsť Rádio Junior na Facebooku a poslať nám správu s obrázkom. Ak radi posielate ozajstné listy, naša adresa je: Rozhlas a televízia Slovenska - Rádio Junior, Mýtna 1, 817 55 Bratislava. Predstavu o tom, ako Breptík vyzerá, dal na papier aj náš dvorný ilustrátor Igor Derevenec, jeho obrázkom si môžete pomôcť. Junior je však detské rádio a Breptík by preto strašne chcel zistiť, ako ho vidíte vy, naši poslucháči a poslucháčky, svojimi detskými očami. A tak sa nebojte použiť vlastnú fantáziu a dajte Breptíkovi podobu podľa toho, ako si vy myslíte, že by mal vyzerať.

Tak vymýšľajte a posielajte, Breptík každý deň nedočkavo kontroluje schránku! Najkrajšie výtvory vyberieme a pošleme vám za ne skvelé ceny. Tričko a batoh s Breptíkom a tiež slúchadlá, presne také, aké majú na fotkách naše malé poslucháčky Jasmínka a Klárka. A aby vás neprešla kreativita, máme pre vás tiež farbičky a poznámkové bloky. A máme ich veľa, tak neváhajte, čakáme na vaše výtvory :-)

bbbb.jpg

JASMI.jpg

KLARKA.jpg

JKLA.jpg

  diar.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia