Úvod Novinky Filmy a seriály
Babylon Berlín: Mladý inšpektor v boji proti mafii
Babylon Berlín: Mladý inšpektor v boji proti mafii

Babylon Berlín: Mladý inšpektor v boji proti mafii

RTVS odvysiela seriál, z ktorého sa medzičasom stal divácky hit.

RTVS odvysiela seriál Babylon Berlín, ktorý v sebe spája hneď niekoľko žánrov a poteší milovníkov vojnovej tematiky, ale aj fanúšikov krimi a histórie. Berlín sa v roku 1929 zmieta v nepokojoch. Tie cítiť v ekonomike, kultúre, politike, ale aj v podsvetí. Takmer všetko a všetci stoja pred obrovskými zmenami...

Babylon Berlín, seriál

Seriál Babylon Berlín, ktorý odštartuje na Dvojke v pondelok 6. júla dvomi epizódami, ukazuje kontrasty veľkomesta. Chudoba a nezamestnanosť verzus bohatstvo a pôžitkárstvo vyvolených. Hlavnou postavou je Gereon Rath, mladý inšpektor z Kolína, ktorého prevelia, aby čelil berlínskej mafii.

Pornografia, obchod s drogami a zbraňami... Spolu s kolegami Charlotte Ritterovou a Brunom Wolterom budú musieť čeliť mnohým nástrahám aj jednému obrovskému škandálu. Kto je kolega a spojenec a kto skrytý nepriateľ?

Už sa hovorí o ďalšej sérii

Babylon Berlín dostal 3 série, pričom tá posledná mala premiéru začiatkom roka 2020. Prvé dve série stihli tvorcovia nakrútiť v priebehu ôsmich mesiacov. Štáb bol na pľaci od mája do decembra v roku 2016.

Seriál označujú za najdrahší televízny dramatický seriál v nemeckej histórii. Rozpočet 40 miliónov eur sa časom navýšil na 55 miliónov. Štvrtá séria by sa mala začať nakrúcať koncom tohto alebo začiatkom budúceho roka.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia