Úvod Novinky Filmy a seriály
Jeseň na Dvojke: kvalitný seriál, slovenské i zahraničné dokumenty, diskusné relácie
Jeseň na Dvojke: kvalitný seriál, slovenské i zahraničné dokumenty, diskusné relácie

Jeseň na Dvojke: kvalitný seriál, slovenské i zahraničné dokumenty, diskusné relácie

Stredy budú patriť unikátnym seriálom Planéty a Dynastie.

Od septembra sa okrem Jednotky, o ktorej jesennom vysielaní sme písali minulý týždeň, máte na čo tešiť aj na televíznej Dvojke. Štartujeme už v stredu 2. septembra.

príbeh služobníčky Záber z tretej série úspešného a oceňovaného seriálu Príbeh služobníčky.

Na obrazovkách RTVS sa objaví tretia séria megaúspešného seriálu Príbeh služobníčky. Stredy budú patriť unikátnym a vizuálne mimoriadne spracovaným seriálom z produkcie BBC Planéty a Dynastie. Aktuálne, dramatické ba až tragické príbehy a osudy prinesie seriál Posadnutý celebritou. Pútať bude aj dvojdielny film o kontroverznom talianskom expremiérovi a podnikateľovi Silviovi Berlusconimu - Oni a Silvio.

planéty Seriál Planéty bude mať na obrazovkách RTVS premiéru už 2. septembra.

Fanúšikov slovenskej produkcie čaká veľký desaťdielny seriál venovaný storočnici Slovenského národného divadla, predstavíme vám významné stavby v seriáli Ikony, Moja knižnica vás zoberie do sveta kníh a súkromných zbierok významných spisovateľov, portréty slovenských výtvarníkov uvidíte v sérii Manifest. S Marekom Slobodníkom sa na legendárnom motocykli vydáme po Afrike na pionieri.

Každý pracovný deň večer vám prinesieme premiérové časti vašich obľúbených diskusných relácií - Experiment, SK Dejiny, Do kríža, Trochu inak s Adelou, Večera s Havranom či Anjeli strážni. Pripravujeme aj úplne novú diskusiu venovanú športu.

jeseň rtvs, jednotka, dvojka, trojka,

(foto: BBC, Hulu)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia