Úvod Novinky Filmy a seriály
Magazín pre seniorov, Chobotnica či zábava. Aj to je jeseň na Trojke
Magazín pre seniorov, Chobotnica či zábava. Aj to je jeseň na Trojke

Magazín pre seniorov, Chobotnica či zábava. Aj to je jeseň na Trojke

Tretí okruh bude vysielať aj Nočnú pyramídu, ktorú poznáte z rozhlasu.

Po jesenných novinkách vo vysielaní Jednotky a Dvojky, o ktorých sme vás informovali v uplynulých dňoch, vám teraz prinášame prehľad toho, čo si pre vás od septembra pripravil tretí programový okruh RTVS.

Na Trojke budeme vysielať dva nové pôvodné programy, a to moderný magazín pre seniorov KLUB s Katarínou Brychtovou a Marcelom Hanáčkom a Nočnú pyramídu, ktorú diváci poznajú z rozhlasového vysielania RTVS. Ťahákom Trojky bude boj komisára Corrada Cattaniho so sicílskou mafiou v kriminálnom seriáli Chobotnica.

chobotnica Herec Michele Placido (vpravo) ako komisár Corrado Cattani v seriáli Chobotnica.

Diváci pôvodnej seriálovej tvorby sa môžu tešiť na cyklus Trezor, ktorý čerpá zo zaujímavých archívnych materiálov Matice slovenskej, ale aj zábavné relácie Chodili sme spolu, Mojich sedem divov, Vesmír je náš svet, Uragán, Tak toto ti neverím či Divadlo bez opony. Priaznivcov hudby potešia relácie Šlágerparáda, Staré... ale hity, Defilé či Senzi Senzus mix.

Vo vysielaní nájdete aj vynikajúci český detektívny seriál Malý pitaval z velkého města.

Divákov potešia aj historické dokumenty, dramatické rekonštrukcie, dokumenty o osobnostiach slovenskej opery, komédie z archívu a klasická hudba.

jeseň rtvs, jednotka, dvojka, trojka,

(foto: Radiotelevisione Italiana)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia