Úvod Novinky Filmy a seriály
Offred a Gileád sú späť: Nezmeškajte štart tretej série na Dvojke
Offred a Gileád sú späť: Nezmeškajte štart tretej série na Dvojke

Offred a Gileád sú späť: Nezmeškajte štart tretej série na Dvojke

Už v sobotu 5. septembra štartuje na Dvojke očakávaná slovenská seriálová televízna premiéra Príbehu služobníčky.

Celosvetovo známy, obľúbený a oceňovaný americký seriál uvedie Dvojka hneď v dvoch častiach za sebou. Sobotný večer tak od 22:10 zaplnia dramatické príbehy osudom ťažko skúšaných žien a mocných mužov v totalite štátu Gileád.

ofred 3.png

Čo nás čaká v tretej sérii?

Ako sme vám na našom webe už avizovali, v tretej sériu nebude opäť núdza o vyhrotené momenty, dramatické situácie a chvíle napätia. June, v Gileáde zvaná Offred, ešte stále nevyhrala svoj boj. Jej misia zachrániť svoju staršiu dcéru z totality nebola splnená. Z roly takmer poslušnej služobníčky sa transformuje do odvážnej rebelky, ktorá je odhodlaná riskovať svoj život a životy iných, len aby zachránila svojú dcéru Hannah. Svet Gileádu však uťahuje svoje opraty a možnosti úniku sú čoraz menšie...


Prvé dve časti tretej série

V prvej časti sa Offred opäť raz vydá na odvážnu misiu, ktorá však bude mať neočakávané následky. Emily a malá Nichole sú na strastiplnej ceste za lepším životom, kde ešte stále nemajú nič isté. Zámožní Waterfordovci sa pasujú s neľahkou situáciou. V závere  druhej série to bola práve Serena Joy, ktorá "požehnala" útek malej Nichole z Gileádu. Ani v druhej časti novej série nebude mať Offred na ružiach ustlané. Pomáha totiž "Martám" s nebezpečnou úlohou. Všetko jej však komplikuje nová zbožná, ale i nedôveryhodná služobníčka.

ofred2.png

Nenechajte si ujsť drámu, ktorá vás opäť strhne. Už v sobotu 5. septembra od 22:10 na Dvojke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia