Úvod Novinky Filmy a seriály
O liečivej vode: Zuzana Kanócz sa takmer preriekla
O liečivej vode: Zuzana Kanócz sa takmer preriekla

O liečivej vode: Zuzana Kanócz sa takmer preriekla

Na novú rozprávku sa môžu diváci tešiť koncom roka.

Novinka z dielne RTVS s názvom O liečivej vode je stále v procese. Filmári usilovne pracujú na rozprávke už od leta a striedajú niekoľko lokalít vrátane známych slovenských hradov a zámkov. S našou kamerou sme sa boli pozrieť na nakrúcaní v Smoleniciach, kde sa na pľaci vystriedalo niekoľko známych tvárí.

Zaujímavosťou je, že na obľúbenom zámku neďaleko Trnavy pracovali filmári za plnej prevádzky, preto mohli výrobu niektorých scén pozorovať z diaľky aj návštevníci. Nám sa podarilo dostať predsa len o niečo bližšie a porozprávať sa s hercami, ktorí sa už nevedia dočkať premiéry. „Bude to krásne," povedala nám herečka Darija Pavlovičová.

Zuzana Kanócz nám takmer prezradila viac, ako si mohla dovoliť. Uvedomila si to však skôr, aby by vypustila akékoľvek detaily. Keď sme sa jej pýtali na jej prvú klapku, nechýbalo veľa a preriekla by sa... Sledujte reportáž, ktorú sme odvysielali v relácii Televízna Regina.

Okrem hercov nám viac prezradil aj režisér Ján Sebechlebský, ktorý je podpísaný aj pod úspešným seriálom Tajné životy. Ten si môžete pripomenúť v našom online archíve. Rozprávku O liečivej vode čaká televízna premiéra koncom roka. Samozrejme na obrazovkách RTVS.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia