Úvod Novinky Filmy a seriály
Natankujte doplna: Štartuje nový komediálny seriál Pumpa
Natankujte doplna: Štartuje nový komediálny seriál Pumpa

Natankujte doplna: Štartuje nový komediálny seriál Pumpa

Ešte viac zábavy na Jednotke! K vašim obľúbeným sobotným reláciám Záhady tela a Neskoro večer pribudne od 26. septembra nový komediálny seriál.

Pumpa, ako sa televízna seriálová novinka nazýva, prinesie humorno-satirický pohľad na aktuálne udalosti, ktoré sa dejú okolo nás. Oddýchnite si a zabavte sa s pumpárom Mišom a taxikárom Danom vždy v soboty večer.

Aká je televízna Pumpa?

Dvaja dlhoroční kamaráti – zamestnanec čerpacej stanice a taxikár sa pravidelne stretávajú na pumpe v čase, keď jednému zmena končí a druhému začína. Mišo a Dano sú dvaja obyčajní chlapi v stredných rokoch a každý z nich „všade bol, všetko videl a každého pozná" a jeho názor je ten najlepší, a tak komentujú udalosti uplynulých dní. Za svedka si vždy berú mlčiaceho štamgasta Jariho. Vzájomným doťahovaním zosumarizujú, čo týždeň dal, okomentujú politiku či známe osobnosti a aktuálne udalosti, každý zo svojho uhla pohľadu a idú ďalej.

pumpa_logo_fbcoverpic.png 

Obľúbení komici

Herecký tandem Pumpy tvoria obľúbené tváre, vynikajúci komici a improvizátori Michal Kubovčík a Dano Heriban alias pumpár Michal a taxikár Dano. Obaja majú svoje nezameniteľné charaktery, a tak budú diváci svedkami mnohých vtipných situácií. Spoločnosť im často robí aj tajomný mlčanlivý elektrikár Jari, ktorý večne posedáva na pumpe, je klobásy a listuje v mobile. Zoznámite sa aj s dôchodcom ujom Vojtom a počuť budete aj o Danovej milujúcej manželke Milke.

Taxikár Dano

Taxikár Dano chodí každý večer na pumpu kúpiť svojej žene Milke dve prepečené klobásy a pritom si tam s chlapcami scucne dve-tri pivká nad dennou tlačou. A pri tejto príležitosti si berie na paškál všetko, čo sa mu dostane pod ruky. Spolu s Mišom a Jarim sú tu pumpoví kamaráti jeden pre druhého vždy, keď je treba. A jedna malá pumpa im pomáha načerpať dobrú náladu aj v inak nevydarený deň...

_DSC6393.jpg 

Pumpár Mišo

Na prvý pohľad pôsobí veľmi pokojným dojmom, ale vie vybuchnúť. Najmä, keď s niečím nesúhlasí. Je veľmi ekologicky založený, chce po sebe na planéte zanechať čo najmenšiu stopu. Poctivo separuje a dodržiava všetky zákony. Je pripravený sa za svoje názory a svoju planétu a zem aj biť. Keď vychádzajú ľudia do ulíc, on je medzi prvými kto „štrngá kľúčami“, samozrejme, keď dostane na pumpe voľno.

Bohužiaľ je to presne ten typ, ktorého si v dave ani nevšimnete. Presne tak začalo aj ich priateľstvo s Danom. Dano vedel, že keď chce na strednej škole vyniknúť, musí so sebou ťahať niekoho, nad kým vyniká. A Mišo vedel, že keď chce prežiť strednú školu, potrebuje niekoho, kto nad ním bude držať ochrannú ruku. A odvtedy sa títo dvaja dajú nazvať najlepšími priateľmi, aj keď by to oni sami jeden o druhom v živote nepovedali.

Mišo ani nevie ako sa to stalo, ale v celom tom chvate si tak nejak zabudol nájsť životnú partnerku. Ale viac to štve Dana ako Miša samotného. Mišo bol celý život pre tak trochu lenivého Dana hnacou silou. A ostalo to tak možno až doteraz...

_DSC6357.jpg 

Oddýchnite si a zabavte sa s Pumpou už od 26. septembra každú sobotu o 21:25 na Jednotke. Pumpu nájdete aj na Facebooku.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia