Úvod Novinky Filmy a seriály
Na obrazovky prichádza nový taliansky seriál Zasľúbený život
Na obrazovky prichádza nový taliansky seriál Zasľúbený život

Na obrazovky prichádza nový taliansky seriál Zasľúbený život

La vita promessa! Vydajte sa s Jednotkou na Sicíliu a zažite počas nedeľných večerov strhujúcu cestu za lepšou budúcnosťou.

Už v nedeľu 18. októbra odštartuje na obrazovkách RTVS premiéra talianskeho dobového seriálu z obdobia tridsiatych rokov minulého storočia. Spolu s hlavnými hviezdami sa v úvode seriálu ocitneme na Sicílii v roku 1921 a spoznáme odvážnu Carmelu (Luisa Ranieri), ktorá sa sa stane objektom chorobného záujmu farmára Vincenza Spana (Francesco Arca). Ten sa nezastaví pred ničím, aby ju získal pre seba a odstráni z cesty aj Carmelinho manžela.


Carmela ostane so svojimi piatimi deťmi sama a jedinou nádejou ako sa postarať o svoju rodinu a dostať sa čo najďalej od Spana, je možnosť presťahovať sa do Ameriky. USA sú začiatkom dvadsiateho storočia cieľom emigrácie veľkého množstva Talianov, najmä z juhu. Usadí sa v New Yorku, v talianskej štvrti „Little Italy", kde sa bude pokúšať splniť sebe a svojim deťom sen o lepšom živote...

La Vita Promessa 2_0170.JPG

Či sa jej podarí nájsť šťastie a začať žiť svoj Zasľúbený život budeme spoločne sledovať v premiére v nedeľné večery, od 18. októbra o 20:30 v dvoch častiach za sebou. Pridáte sa?

La Vita Promessa 2_0515.JPG

 

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia