Úvod Novinky Filmy a seriály
O liečivej vode: Tvorcov rozprávky najviac potrápila princezná
O liečivej vode: Tvorcov rozprávky najviac potrápila princezná

O liečivej vode: Tvorcov rozprávky najviac potrápila princezná

Jej pôvodná predstaviteľka oznámila, že je tehotná. Museli nájsť náhradu.

Premiéra novej rozprávky s názvom O liečivej vode sa nezadržateľne blíži. Nádherný príbeh lásky s poriadnou dávkou dobrodružstva si budú môcť diváci RTVS pozrieť 24. decembra na Jednotke.

V hlavných úlohách sa predstavia Darija Pavlovičová a Jakub Spišák. V rozprávke pre celú rodinu si zahrala aj Zuzana Kanócz, Linda Rybová, Marián Mitaš, Juraj Kemka a ďalší.

Pavlovičová a Mitaš

Scéna, ktorá sa nakrúcala počas horúceho letného dňa v Smoleniciach, na fotke Darija Pavlovičová a Marián Mitaš, ktorý si zahral kráľa.

Tvorcovia mali na úplnom začiatku najväčšie problémy s princeznou. V úlohe Hanky sa mala pôvodne objaviť herečka a baletka Valéria Frištik-Stašková. Nakrúcanie sa pre koronavírus posunul a herečka medzitým oznámila, že bude mamou.

Tvorcovia vyberali náhradu online

Filmári museli v krátkom čase nájsť náhradu. Rovno dve, keďže princezná sa v rozprávke objaví najprv ako osemročná, potom ako osemnásťročná. Podmienkou bolo, aby sa dve náhradné princezné na seba podobali. Pandémia však nedovoľovala zrealizovať plnohodnotný casting. Vyberalo sa online.

Stella Vidanová, OLV

Malá princezná Hanka. Zahrala si ju Stella Vidanová, ktorá presvedčila tvorcov na online castingu.

Do úlohy „veľkej" Hanky napokon obsadili Dariju Pavlovičovú, malú Hanku si zahrala Stella Vidanová. Režisér Ján Sebechlebský, ktorý je podpísaný aj pod seriálom Tajné životy, si prácu s princeznami chválil od prvej chvíle. Diváci sa majú rozhodne na čo tešiť!

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia