Úvod Novinky Filmy a seriály
O liečivej vode: Mitaš v úlohe kráľa, radikálna zmena imidžu
O liečivej vode: Mitaš v úlohe kráľa, radikálna zmena imidžu

O liečivej vode: Mitaš v úlohe kráľa, radikálna zmena imidžu

Nezmeškajte premiéru novej vianočnej rozprávky RTVS.

Vianoce v znamení novej rozprávky z koprodukcie RTVS. Nenechajte si ujsť novinku O liečivej vode, v ktorej sa stretlo množstvo známych tvárí. Jednu z najvýraznejších postáv stvárnil obľúbený slovenský herec Marián Mitaš, ktorého poznáte aj ako moderátora Rádia_FM, začiatkom roka sa objavil v úspešnom seriáli Hniezdo.

Mitaš a Šimun, O liečivej vode

Zmena imidžu bola pre potreby novej rozprávky nevyhnutná... Dlhá brada Mariána Mitaša je neprehliadnuteľná. Ako kráľ Juraj si ju musel nechať narásť, no neskôr zasa oholiť, pretože zároveň s rozprávkou O liečivej vode nakrúcal iný projekt v talianskej produkcii. V niektorých scénach uvidíme kráľa s vlastnou, v iných zasa s dolepenou bradou.

Marián Mitaš, O liečivej vode

A tá mu vďaka šikovným maskérom držala aj počas náročnejších scén, ktorých je v rozprávke hneď niekoľko. V tých najnebezpečnejších scénach zaskakovali hercov profesionálni kaskadéri... Ale aj majster tesár sa utne. Kaskadér, ktorý mal nahradiť Mariána Mitaša, si počas nakrúcania jednej zo scén zlomil ruku. Pád z koňa bol údajne mimoriadne tvrdý.

V rozprávke O liečivej vode nebude núdza o akčné scény, ale aj kopec dobrodružstva a chýbať nebude ani poriadny kus romantiky. Premiéra už 24. decembra večer na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia