Úvod Novinky Filmy a seriály
Sledujte film Učiteľka: V hlavnej úlohe Zuzana Mauréry
Sledujte film Učiteľka: V hlavnej úlohe Zuzana Mauréry

Sledujte film Učiteľka: V hlavnej úlohe Zuzana Mauréry

Známa slovenská herečka za svoju úlohu získala prestížne filmové ocenenie.

Fantastická Zuzana Mauréry vo filme Učiteľka v nedeľu večer po Hercovi. Snímka z roku 2016 rozpráva príbeh o zdanlivo empatickej pedagogičke, ktorá prostredníctvom žiakov manipuluje rodičov s účelom osobného obohatenia. Materiálne výhody či dokonca milostný pomer, to všetko svojráznu pedagogičku láka...

Učiteľka, film so Zuzanou Mauréry

Milá a empatická len na prvý pohľad... Hŕstka rodičov učiteľku prekukne, zdroj foto: youtube.com/rtvs_official

Mamičky a oteckovia detí jej šarmu podľahnú. Dostáva od nich rôzne darčeky, pozornosti, využíva dokonca ich služby. Tri rodiny sa však rozhodnú učiteľke vzoprieť. Pomoc očakávajú od riaditeľky školy. Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami a poukazuje na silu osobnosti, ktorá dokáže neuveriteľné veci.

Ľudská výpočitavosť sa zo spoločnosti nevytratila

Dej filmu sa odohráva na začiatku 80. rokov, je však univerzálny a niečo podobné sa mohlo, alebo môže diať aj v súčasnosti. Lebo vypočítavosť ľudí sa z našej spoločnosti ešte nevytratila.

Zuzana Mauréry dostala v roku 2016 za stvárnenie učiteľky v rovnomennom filme ocenenie Krištáľový glóbus za Najlepší ženský herecký výkon na filmovom festivale v Karlových Varoch. Vo filme si zahral aj Peter Bebjak, Csongor Kassai. Judita Hansman či Richard Labuda.

Sledujte film učiteľka v nedeľu večer o 21:50 na Jednotke.


zdroj foto: youtube.com/rtvs_official

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia