Úvod Novinky Filmy a seriály
Zoznámte sa s postavami novej rozprávky O liečivej vode
Zoznámte sa s postavami novej rozprávky O liečivej vode

Zoznámte sa s postavami novej rozprávky O liečivej vode

Jej premiéra je naplánovaná na Štedrý deň.

Liečivá voda pomôže každému, kto ju potrebuje, ale ak sa dostane do rúk zlého a chamtivého človeka, navždy sa stratí... Nezmeškajte premiéru novej pôvodnej rozprávky s názvom O liečivej vode, ktorú odvysielame 24. decembra o 19:00 na Jednotke. Ako režisér je pod ňou podpísaný Ján Sebechlebský, ktorý v minulosti režíroval aj úspešný seriál Tajné životy.

Nová rozprávka, ktorá patrí k najočakávanejším televíznym premiéram tohto roka, rozpráva príbeh o láske a súdržnosti. Nechýba v nej humor a ani prvky napätia či dobrodružstva. K televíznym obrazovkám pozývame na Štedrý večer malých aj veľkých.

Princezná Hanka (Darija Pavlovičová)

Hanka je polosirota. Mama jej veľmi chýba, no s otcom (kráľom Jurajom) má veľmi pekný vzťah. Nie je to typická princezná. Krásne šaty síce neodmieta, no rada sa túla v okolí zámku, miluje jazdu na koni a jej pestúnka to má s ňou občas náročné.

Hanka_Darija Pavlovičová.jpg

Jabub (Jakub Spišák)

V žilách mu nekoluje kráľovská krv, Jakub je dobrodruh, ktorý sa po rokoch vracia domov k rodičom. Keď bol ešte malý, Hanke zachránil život. Bude si ho princezná po takom dlhom čase pamätať? Ako dopadne ich stretnutie?

Jakub_Jakub.jpg

Kráľ Juraj (Marián Mitaš)

Rešpektovaný, milujúci, s obrovským srdcom. Dcére Hanke je obrovskou oporou, poddaných si mimoriadne váži. Kráľ Juraj vie, že okrem sveta ľudí, je tu ešte jeden. Podvodný svet, ktorému vládnu zázračné bytosti.

Marián Mitaš_Kráľ Juraj.jpg

Filip, kráľov brat (Juraj Hrčka)

Vôbec nie zlý, len trošku naivný. Rozum mu popletie vojvodkyňa Henrieta. Podarí sa mu ju prekuknúť včas? V hre je predsa záchrana celého kráľovstva.

Juraj Hrčka_Vojvoda Filip_Kráľov brat.jpg

Vojvodkyňa Henrieta (Zuzana Kanócz)

Čo sa skrýva za jej širokým úsmevom? Henrieta sa nepohne ani na krok bez svojej Dory. Slúžky, ktorá plní každé jej želanie.

Vojvodkyňa Henrieta_Zuzana Kanócz.jpg

Vodná pani (Linda Rybová)

Tajomná, krásna a hlavne láskavá. Kráľa Juraja varovala, že jej liečivá voda nesmie skončiť v rukách podlého človeka. Mohla by sa naveky stratiť.

Vodná pani_Linda Rybová.jpg

Vodný pán (Juraj Kemka)

Rovnako sympatický a láskavý. Zároveň vtipný, miestami smiešny. Juraja Kemku uvidíte v úlohe, ktorá mu mimoriadne „sadla". Takto ho diváci zatiaľ nemali šancu vidieť.

Oliecivejvode079.jpg

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia