Úvod Novinky Filmy a seriály
Skvelá správa: Doktorka Quinnová opäť na obrazovkách RTVS
Skvelá správa: Doktorka Quinnová opäť na obrazovkách RTVS

Skvelá správa: Doktorka Quinnová opäť na obrazovkách RTVS

Pozrite sa, ako vyzerá jej predstaviteľka dnes. Jane Seymour vtedy a teraz.

Doktorka Quinnová opäť na obrazovkách RTVS. Sledujte jeden z najobľúbenejších seriálov všetkých čias v pracovných dňoch popoludní na Jednotke.

Jane Seymour, ktorá si zahrala sympatickú lekárku, získala za svoju rolu v roku 1996 cenu Zlatý glóbus. Seriál má na konte aj ceny Emmy, a to konkrétne za kameru a za najlepšie účesy.

Práve autentické kostýmy, masky a úprava hercov zostáva jednou z najsilnejších zbraní seriálu. Príbeh sa odohráva v americkom mestečku Colorado Springs v 19. storočí.

Jane Seymour

Vrásky jej mimoriadne pristanú, čo poviete?, zdroj: instagram.com/janeseymour

Hlavná hrdinka sa po smrti otca, ktorý bol takisto lekár, presťahuje do malého mesta, aby nabrala nové skúsenosti a ďalej sa venovala lekárskemu povolaniu.

Seriál Doktorka Quinnová v sebe spája niekoľko žánrov a aj preto dokáže aj dnes pritiahnuť k obrazovkám množstvo divákov. S hrdinami seriálu prežijete ich romance, vzostupy aj pády, ale aj množstvo akcie a dobrodružstva.

Pre súčasných tridsiatnikov je Doktorka Quinnová závanom detstva, pre staršie generácie zasa príjemnou spomienkou na mladosť. Príbehy sú mimoriadne nadčasové, nechýba ani svojský humor, ale ani poriadny kus romantiky.

Pýtate sa, čo je dnes s Jane Seymour, sympatickou herečkou, ktorá stvárnila známu seriálovú lekárku? Má 70 rokov, za sebou štyri manželstvá a štyri deti. Minulý rok nakrútila dva filmy. V jednom z nich si zahrala s Umou Thurman aj Robertom De Nirom.

Doktorka Quinnová od 13:50 hod. na Jednotke.

Jane Seymour

Herečka sa aj v dôchodkovom veku udržiava v skvelej forme, zdroj: instagram.com/janeseymour

zdroj titulnej fotky: instagram.com/jane_seymourfan

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia