Úvod Novinky Filmy a seriály
Pumpa dobrej nálady mieri aj na Trojku
Pumpa dobrej nálady mieri aj na Trojku

Pumpa dobrej nálady mieri aj na Trojku

Ak ste nestihli vidieť všetky epizódy seriálu Pumpa, od 5. februára ich môžete sledovať v pravidelných reprízach na televíznej Trojke.

Seriál Pumpa sa teší veľkej popularite a získal si srdcia mnohých divákov. Komediálny seriál ponúka vtipný a častokrát aj satirický pohľad na dianie v slovenskej politike, ale aj iné témy, ktoré rezonujú doma i vo svete. Traja protagonisti vždy nájdu tie správne slová, ktoré vyčaria úsmev na tvárach mnohým z nás. Taxikár Dano, Pumpár Miki a stály člen Jari sú zohratá trojica, na ktorú sa nielen dobre pozerá, ale predstavujú aj to, čo na každej poriadnej pumpe predsa vždy nájdete. Svoju pravdu!

Teraz vám ponúkame možnosť si pozrieť všetky epizódy ešte raz. Od piatka 5. februára ich môžete sledovať na televíznej Trojke v pravidelných reprízach. Prvá reprízová časť štartuje od 20:35. Okrem toho všetky epizódy nájdete aj v našom archíve na webe RTVS. Najnovšie informácie zo sveta Pumpy, ako aj tie najlepšie hlášky si môžete pozrieť aj na oficiálnom facebooku seriálovej Pumpy.

Dano a Miki - Pumpa

Nezabudnite, novú a premiérovú epizódu vysielame už tradične v sobotu od 21:35 na Jednotke. Zabavte sa spolu s nami a oddýchnite si v spoločnosti RTVS.

SAVANA PUMPA, ...!

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia