Úvod Novinky Filmy a seriály
Geniálna priateľka sa vracia na Dvojku v druhej sérii
Geniálna priateľka sa vracia na Dvojku v druhej sérii

Geniálna priateľka sa vracia na Dvojku v druhej sérii

Premiéra je naplánovaná na 12. marca. Sledujte pokračovanie úspešného seriálu, ktorého predlohou je knižný bestseller od Eleny Ferrante.

Priaznivci Geniálnej priateľky, pozor! V piatok 12. marca štartuje na obrazovkách Dvojky druhá séria úspešného seriálu, ktorý nadchol divákov na celom svete. Všetkému predchádzala kniha, bestseller od Eleny Ferrante, ktorej Neapolská sága spôsobila medzi čitateľmi doslova ošiaľ. Zaujímavosťou je, že identita spisovateľky je neznáma a aj s tvorcami seriálu komunikovala len prostredníctvom mailu.

Geniálna priateľka

Taliansky seriál Geniálna priateľka dostáva od kritikov, ale aj najmä fanúšikov samé pochvalné recenzie. Herecké výkony sú uveriteľné, prostredie autentické, atmosféra seriálu ide pod kožu. Geniálna priateľka je príbeh dvoch dievčat, v druhej sérii mladých žien, ktorých priateľstvo trvá od čias v školských laviciach. Jedna reprezentuje tradičné hodnoty, druhá je rebelka a rada vyčnieva z davu.

Geniálna priateľka

Svet Eleny a Lily je mimoriadne pestrý, no zároveň drsný a ponurý. Detské trápenia typické pre obdobie školy vystriedajú prvé lásky, zlomené srdcia, úspechy aj pády. Z dievčat sa postupne stávajú ženy a prichádzajú na to, že ich svety sú v mnohom odlišné. Odrazu vidieť, že majú iné názory na vzťahy či rodinu, no každá z nich túži po istej zmene.

Geniálna priateľka je seriál, ktorý núti diváka premýšľať. O neprajnosti doby, v ktorej sa odohráva, o náročnýh medziľudských vzťahoch, ale aj postavení žien v spoločnosti. Sledujte nové dobrodružstvá hlavných hrdiniek od 12. marca každý piatok večer na Dvojke.

Geniálna priateľka

A ešte jedna zaujímavosť na záver... V procese výroby je už aj tretia séria Geniálnej priateľky.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia