Úvod Novinky Filmy a seriály
Film V sieti šokoval divákov: Reakcie ľudí online ako dôkaz
Film V sieti šokoval divákov: Reakcie ľudí online ako dôkaz

Film V sieti šokoval divákov: Reakcie ľudí online ako dôkaz

Po filme V sieti nasledovala diskusia o sexuálnom obťažovaní detí na internete. Pozrieť si ju môžete zadarmo a bez reklamy v archíve.

Film V sieti rozpútal mnohé vášne a divákov Dvojky, ktorí dokument sledovali, nenechal chladnými. Dôkazom sú reakcie ľudí na sociálnej sieti. Pod príspevkom tesne po skončení filmu sa rozpútala búrlivá diskusia. „Tento dokument by si mali povinne pozrieť všetci rodičia. To, čo som videla, je hrozné. Ani neviem opísať, čo cítim," priznala na Facebooku diváčka Petra.

V sieti

„Som mama dvoch dcér a bolo to pre mňa veľmi ťažké. Jedna vec je vysvetliť nebezpečenstvo internetu, druhá zase to, aké dôležité je rozprávať sa o sexualite a nerobiť z nej tabu," napísala Kristína, ktorá rovnako sledovala dokument V sieti na Dvojke. Komentáre pod príspevok k filmu písali vo väčšine ženy. Niekoľkými postrehmi však prispeli aj muži.

Diskusia o sexuálnom obťažovaní detí na internete v archíve

„Veľmi dôležitý dokument. Myslím si, že vinu nesú aj rodičia. Deti nás kopírujú. Ak budeme stále behať s mobilom v ruke, deti budú robiť to isté. Zaujímalo by ma, ako často sa dejú tieto situácie u mladých chlapcov. Nemali by sme zabúdať, že aj oni sú ohrození," upozornil v diskusii Andrej. „Povinne púšťať školákom na druhom stupni základných škôl," pridal sa Ján.

V komentároch sa veľmi často v súvislosti s dokumentom opakovali slová ako šokujúci, nechutný, pravdivý, smutný, potrebný a pod. Po filme V sieti nasledovala diskusia na tému sexuálne obťažovanie a šikanovanie maloletých na internete. Ak ste ju nestihli sledovať v televízii, nájdete zadarmo a bez reklamy v našom online archíve.

V sieti

S hlavnými protagonistkami filmu sme ešte minulý rok urobili rozhovor. Dievčatá priznali, že nakrúcanie filmu bolo pre nich mimoriadne vyčerpávajúce. Pozrite si, čo povedali.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia