Úvod Novinky Filmy a seriály
Made in Italy: Ligotavý svet módy aj poriadny kus romantiky
Made in Italy: Ligotavý svet módy aj poriadny kus romantiky

Made in Italy: Ligotavý svet módy aj poriadny kus romantiky

Premiéra nové seriálu sa nezadržateľne blíži. Sledujte príbeh krásnej Irene od 4. apríla na Jednotke.

Made in Italy - miniséria, pri ktorej si prídu na svoje najmä milovníci Talianska, ale aj talianskej módy a štýlu. Fiktívny príbeh, v ktorom sú zobrazené reálne postavy zo sveta módy, sa rozbehne na obrazovkách Jednotky už 4. apríla.

Hovorí vám niečo meno Walter Albini? Považovali ho za módneho revolucionára. Alebo Mariuccia Mandelli alias Krizia, ktorá bola v navrhovaní modelov rovnako odvážna a preslávili ju najmäa zvieracie motívy. Miuccia Prada, Rosita a Ottavio Missoni a ďalší...

Made in Italy, seriál

Práca v módnom časopise bude plná nových skúseností, dobrodružstiev, ale aj prekážok. 

Seriál Made in Italy divákom ukáže, ako vyzerala prvá kolekcia Giorgia Armaniho a Gianni Versaceho. Dej je zasadený do 70. rokov minulého storočia a točí sa okolo hlavnej postavy Irene. Mladá žena si potrebuje zarobiť peniaze na štúdium, preto zareaguje na inzerát v módnom časopise Appeal.

Made in Italy, seriál

Krása Irene prichádza do Milána, aby si zarobila na štúdium. Svet módy ju totálne opantá.

Miláno jej odrazu leží pri nohách. Talianska mekka módy ponúka veľa možností aj dobrodružstiev. Pre mladú ženu z konzervatívnej rodiny je liberálny svet miestami náročný, ale aj očarujúci. Irene sa stretáva s módnymi návrhármi, sleduje, ako vznikajú články, ako sa produkujú fotografie... Talianska móda odrazu na seba strháva oveľa viac pozornosti ako tá francúzska.

Made in Italy v nedeľu večer o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia