Úvod Novinky Filmy a seriály
Made in Italy: Bude život krásnej Irene jedna veľká párty?
Made in Italy: Bude život krásnej Irene jedna veľká párty?

Made in Italy: Bude život krásnej Irene jedna veľká párty?

Štúdium na univerzite sa jej skomplikovalo, získala však prácu v módnom magazíne. Ako zvládne popri povinnostiach žiarlivého priateľa?

Made in Italy. Seriál, ktorý odštartoval na obrazovkách Jednotky v nedeľu 4. apríla a bude pokračovať ďalšími dvomi časťami... Irene sa po hádke s pedagógom na vysokej škole a nevydarenej skúške na malý moment zrútil svet.

Rodičom pri obede oznámila, že jej štúdium na univerzite sa skomplikovalo. Mladá Talianka však nič nenechala na náhodu a zareagovala na pracovnú ponuku módneho magazínu Appeal. Na pracovnom pohovore zaujala a pracovnú pozíciu získala.

Made in Italy, seriál

Irene je mladá, krásna a zdá sa, že na prácu v módnom magazíne ako stvorená. Čo bude s jej štúdiom na vysokej škole? A láskou?

Z „dievčaťa pre všetko", ktoré varí kávu, sprevádza šéfku na dôležitých stretnutiach či dohliada na hladký priebeh fotenia, sa postupne stáva skúsená novinárka a získava si pozornosť a sympatie aj ďalších kolegov. Irene má „našliapnuté" výborne!

Pokrivkáva však jej vzťah s rodičmi. Najmä ten s nekompromisným otcom. Po výmene názorov odchádza Irene bývať ku kolegyni. Je tu však ešte jeden problém, ktorý bude musieť hlavná hrdinka riešiť. Žiarlivý priateľ, ktorého si jej rodičia veľmi obľúbili.

Made in Italy pokračuje v nedeľu večer o 20:30 hod. na Jednotke.

Made in Italy

Kolegovia z práce môžu byť občas aj dobrí priatelia.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia