Úvod Novinky Filmy a seriály
Služobníci: Film o kňazoch, ktorí stoja pred ťažkým rozhodnutím
Služobníci: Film o kňazoch, ktorí stoja pred ťažkým rozhodnutím

Služobníci: Film o kňazoch, ktorí stoja pred ťažkým rozhodnutím

Čierno-bielu snímku, ktorá zožala úspech v zahraničí, si budú môcť pozrieť diváci v trinástich slovenských mestách.

Príbeh mladých kňazov z totalitného Československa, ktorí stoja pred náročným rozhodnutím. Vyberú sa cestou svedomia alebo cestou spolupráce? Príďte sa pozrieť na film Služobníci, ktorý predstavia tvorcovia na turné po slovenských kinách od 16. júna.

Naplánovaných je trinásť zastávok - Levice, Žilina, Prešov, Poprad, Košice, Trnava, Banská Bystrica, Humenné, Čadca, Bratislava, Ružomberok, Dolný Kubín a Trenčín. Služobníci zaujali kritikov a divákov aj v zahraničí.

Film Služobníci

Služobníkov odpremiérovali na prestížnom Berlinale

Čierno-biela dráma má za sebou premiéru v Kanade, USA, Austrálii, v Belgicku, Luxembursku, Egypte, takisto v Izraeli či dokonca v Číne. Krátko pred vypuknutím pandémie mala snímka premiéru aj na prestížnom filmovom festivale Berlinale.

Služobníkov si najnovšie bude môcť pozrieť nielen slovenské, ale aj francúzske, španielske, švédske či švajčiarske publikum. Nezmeškajte mimoriadne silný príbeh o mladých bohoslovcoch, ktorí budú čeliť pokušeniu. Bude silnejšie ako oni sami?

Viac o filmových novinkách a plánovaných premiérach sa dozviete v relácii Do kina, ktorú je možné počúvať aj ako podcast.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia