Úvod Novinky Filmy a seriály
Neviete sa dočkať nového seriálu Priznanie? Nazrite do archívu RTVS
Neviete sa dočkať nového seriálu Priznanie? Nazrite do archívu RTVS

Neviete sa dočkať nového seriálu Priznanie? Nazrite do archívu RTVS

Archív RTVS ponúka množstvo kvalitných seriálov, medzi nimi aj úspešný seriál Hniezdo, ktorého voľné pokračovanie Priznanie má premiéru už  9. januára.

Ak je medzi vašimi novoročnými predsavzatiami aj to, že si znova pozriete obľúbené seriály RTVS, máme pre vás tipy na tri mimoriadne obľúbené, ktoré nájdete zadarmo a bez reklamy v archíve RTVS.

Hniezdo

Seriálový hit Hniezdo zožal divácky úspech v roku 2020. Malý Filipko zamiešal osudy viacerých rodín a na konci seriálového hitu zostali hlavné postavy v nádeji, že po všetkých dramatických udalostiach sa ich životy a vzťahy usporiadajú.

Ako sa im to podarí? To sa dozviete už od 9. januára, keď sa na obrazovkách Jednotky objaví očakávané voľné pokračovanie seriálu Hniezdo s názvom Priznanie.

Ak si chcete pripomenúť, čo sa udialo v Hniezde, navštívte archív RTVS.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tajné životy

Slovenský dramatický seriál bol nakrútený v roku 2015 pod režisérskym dohľadom Jána Sebechlebského, ktorý má na konte aj televízny film O liečivej vode.

Televízny seriál Tajné životy rozpráva príbeh o azylovom dome, v ktorom viacero žien a detí našlo nový domov pred hrôzami vo svojich rodinách.

Medzi osadenstvo domova sa opäť vracia pani Mária Horváthová, bývalá alkoholička, ktorá bola dlho týraná manželom.

Ďalšou osobou je Linda Fischerová, ktorá chce ochrániť svoje dieťa pred surovým otcom. Na pôde azylového domu sa tak stretávajú rôzne typy žien s odlišnými povahami a príbehmi, ktoré sa budú musieť naučiť žiť medzi sebou.

Seriál Tajné životy sa skladá z dvoch sérií, z ktorých každá má 13 epizód. V hlavých úlohách sa objavili Zuzana Mauréry, Anna Šišková, Judita Hansman a Szidi Tobias.

Seriály 2.png

Zuzana Mauréry ako raditeľka azylového domu v seriály Tajné životy.

Kolonáda

Dramatický seriál, ktorý bol vysielaný na Jednotke v roku 2013. O réžiu seriálu sa postaral Štefan Párnický, ktorý je známy vďaka filmom ako Južná pošta, Prípad na vidieku alebo Pasca.

Mladý Adam Bernát má skvelý život. Pred sebou sľubnú kariéru ortopéda, doma sa o jeho pohodlie stará dobrosrdečná matka a výborne vychádza aj s druhou rodinou svojho otca, najmä s jeho výrazne mladšou ženou Zuzanou.

Všetko sa však zmení počas jednej vášnivej noci, po ktorej sa Adam rozhodne opustiť bezpečné zázemie rodiny a veľkého mesta. Odchádza do malých kúpeľov za novým začiatkom.

Seriál Kolonáda obsahuje dve série po 13 epizód. V hlavých úlohách sa objavili Marek Geišberg, Pavol Višnovský a Andrea Karnasová.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia