Úvod Novinky Filmy a seriály
Dokonalej láske skríži cestu zákerná choroba
Dokonalej láske skríži cestu zákerná choroba

Dokonalej láske skríži cestu zákerná choroba

Vychutnajte si historický film Annin čas, ktorý bol inšpirovaný príbehom veľkej lásky.

K víkendovej pohode patrí historická dráma založená na skutočných udalostiach. Švajčiarsky film Annin čas odvysiela Jednotka už túto nedeľu o 21:30 hod.

Snímku nakrútil v roku 2016 režisér Greg Zglinski, ktorého filmografia zapĺňa počiny ako Odvaha, Zima bez ohňa alebo film Zvieratá. V hlavných úlohách sa predstavili Mathieu Simonet, Gaëlle Bona a Isabelle Caillat a ďalší.

Dej filmu sleduje príbeh mladého hodinára Jeana, ktorý sa bezhlavo zamiluje do tajomnej ženy a čoskoro sa za ňu aj vydá. Vďaka šialenej láske spoločne prežívajú všetky životné skúsenosti v obklopení priateľov a blízkych. Jeanova kariéra nádejného hodinára ho neustála poháňa vpred, vďaka čomu vyzerá jeho budúcnosť veľmi sľubne.

Všetko sa náhle zmení v momente, keď Annu začne trápiť zvláštna choroba, ktorá sa každým dňom čoraz viac zhoršuje. Bude Jeanová láska stačiť na záchranu svojej životnej lásky?

Film podľa skutočnej udalosti

Scenáristka Noémie Kocher opisuje skutočný príbeh svojich starých rodičov, ktorí prežívali strhujúcu romantiku aj napriek prekážkam ako vojna alebo zákerná choroba na ich ceste. Schizofrénia jej starej matky, kvôli ktorej strávila takmer tridsať rokov v ústave neďaleko Bernu, sa stala inšpiráciou pre tento emotívny príbeh, ktorý dojme skutočne každého.

Film Annin čas vysielame už túto nedeľu o 21:30 hod na Jednotke.

Foto: Radio Télévision Suisse (RTS) / Philippe Christin

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia