Úvod Novinky Filmy a seriály
Juraj Bača o seriáli Robin: Pes si to režíruje sám
Juraj Bača o seriáli Robin: Pes si to režíruje sám

Juraj Bača o seriáli Robin: Pes si to režíruje sám

Nenechajte si ujsť prvý diel nového seriálu pre najmenších v premiére už túto nedeľu.

Obľúbený herec a moderátor, ktorého môžete vidieť aj v šou Pečie celé Slovensko, je známy tým, že si skvelo rozumie so psami. A to nielen v súkromí, ale aj na pľaci. Je to práve Juraj Bača, kto pred kamerami strávil dlhé hodiny so štvornohým „hercom“.

Aj táto skúsenosť ho inšpirovala k tvorbe vlastného projektu.

Preto sa počas uplynulých mesiacov rozhodol venovať príprave seriálu pre deti, ktorý nesie názov Robin. Hlavnými hrdinami nového seriálu budú Richard (Juraj Bača) a jeho odvážny a šikovný psík Robin.

V seriáli Robin sa môžu diváci, a teda najmä mladší diváci, tešiť na zaujímavé príbehy s naším psíkom Robinom, ktorý ich bude všeličo učiť,“ prezradil Juraj v rozhovore.

V tom nám porozprával aj o tom, že občas si psa zahral aj on sám a vysvetlil, prečo v seriáli nehrá jeho vlastná fenka Niki, ktorú zachránil z ulice:

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Keďže má herec bohaté skúsenosti s prácou so psom, na pľaci ho už nič neprekvapilo.

Ja som vedel, do čoho idem. Že jednoducho jediné pravidlo, čo existuje pri práci so psom je, že ten pes si to režíruje sám. Scenár znesie všetko, tam môže byť napísané hocičo. Ale ten psík veľakrát ponúkne zaujímavé veci sám,“ dodal so smiechom.

To, ako sa Richard a Robin zoznámili, sa dozviete už v nedeľu 7.11 na Jednotke. Nenechajte si ujsť prvý diel nového seriálu, v ktorom nebude chýbať napätie ani dobrodružstvo.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia