Úvod Novinky Filmy a seriály
Priznanie v znamení zásadných stretnutí aj veľkého tajomstva
Priznanie v znamení zásadných stretnutí aj veľkého tajomstva

Priznanie v znamení zásadných stretnutí aj veľkého tajomstva

Nový pôvodný seriál RTVS pokračuje v nedeľu druhou časťou.

Priznanie pokračuje druhou epizódou v nedeľu večer na Jednotke. Premiéru si nenechalo ujsť 491-tisíc divákov. Lejla, ktorá sa nechala „zlomiť“ na rozhovor s psychológom, sa odrazu začína správať čudne.

„Mám pocit, že mi niečo tají,“ konštatuje Andrea, sympatická sociálna pracovníčka, ktorá pomáha nielen mladej mamičke, ale aj ďalším utečencom v tábore.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Lejla nie je jediná, ktorú čaká v novej časti Priznania zásadné stretnutie. Andrea jej totižto vybavila brigádu v krajčírskej dielni Kristíny Važanovej.

Priznanie dostupné v archíve aj v mobilnej aplikácii

Žena, ktorej rodina prešla náročným obdobím, sa po rodičovskej dovolenke chce vrátiť do práce, no bude potrebovať pomoc. Nával pracovných povinností pociťuje aj jej muž Michal.

Zdá sa, že mnohé veci zostali po smrti jeho spoločníka vo firme nevypovedané... A Marta Fialová, ktorá sedí vo väzení, by možno vedela Važanovi pomôcť.

Sledujte Priznanie v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke. Seriál je dostupný zadarmo a bez reklamy aj v našom archíve, pozrieť si ho môžete aj prostredníctvom mobilnej aplikácie RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia