Úvod Novinky Filmy a seriály
Ako dýka do chrbta. Veta, ktorú Važan netúžil počuť
Ako dýka do chrbta. Veta, ktorú Važan netúžil počuť

Ako dýka do chrbta. Veta, ktorú Važan netúžil počuť

Druhá epizóda seriálu Priznanie sa skončila mimoriadne dramaticky.

Sýrčanke Lejle sa konečne podarilo získať novú prácu. Pre mladú ženu, ktorá žije v utečeneckom tábore, tak svitla nová nádej. Zdá sa, že jej život začína po náročnom období naberať nový smer.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Druhá epizóda seriálu Priznanie, ktorá je už teraz dostupná zadarmo a bez reklamy v našom online archíve, priniesla niekoľko zásadných momentov – vtipných aj dramatických.

Kristína Važanová bola Lejlou od prvej chvíle nadšená. Pracovné predpoludnie prešlo plynule do návštevy a spoločnej večere.

Druhú epizódu si pozrelo rekordných 507 tisíc divákov

Bryndzové halušky Lejle príliš nechutili, no v spoločnosti Važanovcov sa cítila mimoriadne príjemne. Od Kristíny dokonca dostala pre malého Sámiho niekoľko kúskov oblečenia, z ktorých Filip už vyrástol.

Cestou späť do utečeneckého tábora, kam Lejlu viezol Michal Važan, bolo v aute ticho. Sympatická Sýrčanka v snahe nadviazať spontánny rozhovor vyslovila vetu, ktorá Važana mimoriadne zabolela.

„Máte krásny dom a krásnu rodinu. A myslím si, že Filipko sa veľmi na vás podobá,“ povedala Lejla, ktorá však nemá odkiaľ vedieť, že Michal nie je biologickým otcom malého Filipa.

Osud bábätka si stále môžete pozrieť v seriáli Hniezdo, ktoré je takisto dostupné online.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia