Úvod Novinky Filmy a seriály
Veľa dobrodružstiev aj cenných rád. Na obrazovky mieri Robin
Veľa dobrodružstiev aj cenných rád. Na obrazovky mieri Robin

Veľa dobrodružstiev aj cenných rád. Na obrazovky mieri Robin

Sledujte seriál s Jurajom Bačom v hlavnej úlohe. Robin štartuje 6. februára.

Nie nadarmo sa hovorí, že najlepším priateľom človeka je pes.

Spoznajte Robina, nemeckého ovčiaka, s ktorým malí aj veľkí zažijú v rovnomennom seriáli kopec dobrodružstiev, zároveň sa naučia reagovať na mnohé nečakané situácie.

Robin vznikol v spolupráci s Ministerstvom vnútra SR, Ministerstvom školstva, vedy a výskumu a športu RTVS, ako producent je pod ním podpísaný Juraj Bača.

Seriál ako pomôcka pre učiteľov aj rodičov

„Vytvoril som psieho hrdinu Robina, s ktorým deťom v seriáli približujeme témy ekológie, ochrany prírody, kyberšikany, duševného zdravia, internetových hoaxov a podobne. Zároveň im dávame príjemným spôsobom návody, ako sa zachovať v nečakaných situáciách - pri požiari, na cestách alebo keď sa napríklad stratia,” povedal Juraj, ktorý stvárnil hlavného hrdinu Richarda.

Seriál Robin, ktorý na obrazovkách Jednotky štartuje 6. februára, má ambíciu stať sa pomôckou pre učiteľov, vychovávateľov a preventistov, ale aj pre rodičov pri výchove detí.

Okrem Juraja Baču sa v seriáli objavia aj ďalšie známe a obľúbené tváre – Gregor Hološka, Dominika Richterová, Jana Majeská, Adam Jančina, Andrej Šoltés.

Každú z epizód bude možné sledovať nielen v televízii, ale aj online, Robin bude zároveň dostupný bez reklamy a obmedzení aj v online archíve na webe RTVS.

Robina bude vysielať Jednotka v nedeľu predpoludním v rámci detského pásma Karavan, jeho reprízy sa následne objavia na Dvojke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia