Úvod Novinky Filmy a seriály
Televízne hity Hniezdo a Priznanie sú dostupné v archíve RTVS
Televízne hity Hniezdo a Priznanie sú dostupné v archíve RTVS

Televízne hity Hniezdo a Priznanie sú dostupné v archíve RTVS

Hlavnú úlohu stvárnila v Priznaní Angelika Sbouli. Minulosť jej postavy Lejly zostáva zahalená obrovským tajomstvom.

Priznanie si aj pri svojej štvrtej epizóde udržalo viac ako pol milióna divákov. Seriál z dielne Braňa Mišíka pokračuje novou časťou opäť v nedeľu večer, dostupný je tiež v archíve.

Úvodná epizóda voľného pokračovania seriálu Hniezdo potešila divákov pohľadom do rodiny Važanovcov, ktorej sa po turbulentnom období začalo znova dariť.

Jedna z najdojímavejších scén patrila Michalovi (Alexander Bárta) a Filipovi, ktorí si veľmi dobre rozumejú, a to aj napriek tomu, že Važan nie je jeho biologickým otcom.

Filipko vyrástol, jeho mama zatúžila znova pracovať. Návrat do krajčírskej dielne však nebol jednoduchý. Práce sa nakopilo, Kike (Soňa Norisová) navyše medzičasom umrela mama.

Pomoc však našla v mladej Sýrčanke, ktorú si zahrala česká herečka Angelika Sbouli. Lejla za ten rok, čo je na Slovensku, absolvovala krajčírsky kurz, zdokonaľovala sa v slovenčine a brigáda jej padla mimoriadne vhod.

Piata časť seriálu Priznanie v nedeľu večer

Ako si však televízni diváci všimli, mladá matka, ktorá žije v utečeneckom tábore, skrýva nejaké tajomstvo. Nepríjemné spomienky sa jej vrátili, keď havarovala v aute s Michalom Važanom. Ten ju po príjemne strávenom popoludní u nich doma viezol do tábora spolu so synčekom Sámim.

V meste, v ktorom sa nachádza utečenecký tábor, sa medzičasom znova otvoril prípad „dodávky smrti“, z ktorej sa Lejle a Sámimu podarilo dostať len s malými zraneniami. Ostatní členovia posádky zahynuli.

Kto všetko bol do nelegálneho prevážania sýrskych občanov zapletený? Kto je v skutočnosti Lejla? A čo chystá niekdajšia kamarátka Važanovcov Marta Fialová, ktorá sedí vo väzení?

Sledujte Priznanie v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia