Úvod Novinky Filmy a seriály
Obrovský zvrat v Priznaní. Lejla urobila odvážny krok
Obrovský zvrat v Priznaní. Lejla urobila odvážny krok

Obrovský zvrat v Priznaní. Lejla urobila odvážny krok

Piatu epizódu obľúbeného seriálu sledovalo 492 000 divákov.

Lejla nabrala odvahu a konečne povedala pravdu. Zatiaľ však iba psychológovi Marekovi, ktorý už dlhší čas tušil, že mladá žena zo Sýrie niečo skrýva.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Sámiho sa Lejla ujala po tom, čo v „dodávke smrti“ zahynula jeho skutočná mama. Keďže boli kamarátky, nedokázala nechať bábätko napospas osudu.

Zdá sa, že najväčšie trápenie sa pre krásnu Sýrčanku ešte len začne... Je zrejmé, že chlapca, ku ktorému si medzičasom vytvorila blízky vzťah, bude musieť vrátiť.

Jeden bozk by mohol zmeniť úplne všetko

Slová o ceste do Sýrie sa však Lejle počúvajú ťažko. Do krajiny, z ktorej utiekla pred vojnou, sa nechce vrátiť za žiadnu cenu. Na Slovensku našla nový domov aj novú prácu.

A ešte je tu Michal. Lejla sa naňho až do tejto chvíle pozerala ako na Kristíninho manžela, milujúceho otca rodiny a milého človeka, ktorý jej už neraz pomohol.

Všetko zmenil jediný bozk v závere piatej časti, ktorú môžete sledovať zadarmo a bez reklamy už aj v našom online archíve.

Archív RTVS, ale aj živé vysielanie a ďalší obsah môžete sledovať alebo počúvať aj prostredníctvom našej mobilnej aplikácie. Je dostupná pre operačný systém Android aj iOS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia