MS v hokeji 2022
MS v hokeji 2022
Úvod Novinky Filmy a seriály
Urobte si kvíz. Ako dobre poznáte seriál Hniezdo a Priznanie?
Urobte si kvíz. Ako dobre poznáte seriál Hniezdo a Priznanie?

Urobte si kvíz. Ako dobre poznáte seriál Hniezdo a Priznanie?

Odpovedzte správne na desať otázok.

Seriál Priznanie pokračuje v nedeľu večer o 20:30 hod. novou časťou.

Ak si chcete pripomenúť udalosti, ktoré sa stali po tom, čo sa Lejla priznala, že nie je Sámiho biologickou mamou, sledujte Priznanie zadarmo a bez reklamy v našom archíve.

Verní diváci Priznania, ale aj seriálu Hniezdo, budú určite vedieť odpovedať na otázky, ktoré sme pripravili v kvíze. Na koľko správnych odpovedí si trúfate?

Kvíz pre najvernejších divákov seriálových hitov

1. Ako sa volá dcéra manželov Važanovcov, ktorá momentálne študuje v zahraničí?

A) Simona

B) Ema

C) Lenka


2. Ktorá slovenská herečka si zahrala v seriáli Hniezdo mamu Kristíny Važanovej?

A) Anna Javorková

B) Kamila Magálová

C) Zdena Studenková


3. Kto si zahral v Hniezde sociálnu pracovníčku Milku, ktorá pomáhala s adopciou Filipka?

A) Dominika Kavaschová

B) Zuzana Kubovčíková-Šebová

C) Andrea Karnasová


4. V ktorom meste sa odohráva fiktívny príbeh seriálu Priznanie?

A) Bojnice

B) Michalovce

C) Trenčín


5. V ktorej rozprávke RTVS si zahrala Rebeka Poláková, ktorá v Priznaní stvárňuje sociálnu pracovníčku Andreu?

A) O liečivej vode

B) Čarovný kamienok

C) O zlatom zrnku


6. Ktorý slovenský herec si zahral staršieho syna Kristíny a Michala Važanovcov Borisa?

A) Maximilián Bolf

B) Marián Miezga

C) Andy Kummer


7. Odkiaľ pochádza herečka Angelika Sbouli, ktorá v Priznaní stvárnila Sýrčanku Lejlu?

A) Z Českej republiky

B) Z Maďarska

C) Z Ukrajiny


8. Aké zamestnanie mala Marta Fialová alias Andrea Karnasová predtým, ako sa dostala do väzenia?

A) Učiteľka

B) Tajomníčka miestnej základnej školy

C) Poslankyňa miestneho úradu


9. K čomu sa priznala Lejla v ostatnej epizóde seriálu Priznanie?

A) Že sa zamilovala do psychológa Mareka

B) Že nie je Sámiho biologickou mamou

C) Že Važanovcom ukradla peniaze


10. Koľko epizód má seriál Priznanie?

A) 8

B) 10

C) 13


Správne odpovede: 1B, 2A, 3B, 4C, 5A, 6C, 7A, 8B, 9B, 10B

Živé vysielanie ??:??

Televízia