Úvod Novinky Filmy a seriály
Spevom a tancom o mafii. Sledujte film Láska a zločin
Spevom a tancom o mafii. Sledujte film Láska a zločin

Spevom a tancom o mafii. Sledujte film Láska a zločin

Nezmeškajte muzikálovú paródiu v pondelok večer na Dvojke.

Aj v pondelok 14. februára o 22:05 hod. sa môžete tešiť na mafiánsky film v netradičnej podobe. V rámci cyklu Európskeho kina klub uvádzame mafiánske filmy v štyroch podobách. Tentokrát je pripravený film plný hudby, tanca, prekvapivých zvratov aj typickej talianskej melodrámy.

Film Láska a zločin sa odohráva v úzkych neapolských uličkách, kde nič nie je nemožné. Smrť strieda tanec a spev, vražde dokáže zabrániť len láska. Alebo nie?

Láska a zločin- Europske kino klub na Dvojke.jpg

Keď prefíkaná Donna Maria zistí, že jej manžel má problémy s miestnou mafiou aj s políciou, rozhodne sa konať. Dá zabiť obuvníka, ktorý sa nápadne podobá na jej manžela, Dona Vincenza, a dúfa, že fingovaný pohreb všetko vyrieši.

Odhodlaná manželka netuší, že jej dokonalý plán má jednu veľkú trhlinu. Mladú sestričku Fatimu. Tá totiž v nemocnici spozná skutočného Dona Vincenza. Ten je odhodlaný urobiť čokoľvek, aby jeho plán nezlyhal. Preto poverí svojich zabijakov, aby dievčinu odstránili.

Fatima, ktorá sa ocitla v nesprávny čas na nesprávnom mieste, sa v tom okamihu stáva cieľom chladnokrvných vrahov.

Jedným z obávaných zabijakov je mladý Ciro, ktorého s Fatimou spája dávna minulosť. Jeho láska k nej je silnejšia než poslušnosť k Donovi Vincenzovi, a tak sa rozhodne Fatimu zachrániť.

Podarí sa im utiecť pred hnevom a guľkami? Láska je silná, no chápadlá neapolského zločinu sa zdajú byť ešte silnejšími.

Sledujte taliansku muzikálovú paródiu Láska a zločin, ktorá sa nebojí melodrámy ani humoru. Film vysielame v pondelok o 22:05 hod. na Dvojke.

FOTO: Facebook / Ammore e Malavita un film di 01 Distribution

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia