Úvod Novinky Filmy a seriály
Toto sú nemeckí Bonnie a Clyde. Zoznámte sa v pondelok večer na Jednotke
Toto sú nemeckí Bonnie a Clyde. Zoznámte sa v pondelok večer na Jednotke

Toto sú nemeckí Bonnie a Clyde. Zoznámte sa v pondelok večer na Jednotke

Film Banklady je inšpirovaný skutočným príbehom prvej nemeckej bankovej lupičky, ktorá sa podieľala na 19 ozbrojených lúpežiach.

Gisela Werlerová, tridsaťročná slobodná pracovníčka nemeckej továrne, žije obyčajný život, ktorý sa takmer ničím nelíši od života státisícov jej rovesníčok v západnom Nemecku šesťdesiatych rokov. Banklady - film na Jednotke.jpg

Ona má ale veľký sen – presťahovať sa na slnečný ostrov Capri. Mladá žena však žije v skromných podmienkach rodičovského bytu a splnenie tohto sna sa zdá byť takmer nemožné.

Z Gisely sa stáva slávna Banklady

Jej nudný život sa náhle zmení, keď sa zoznámi so šarmantným taxikárom Hermannom, ktorý sa živí bankovými lúpežami. Sen o slnkom zaliatom Capri je zrazu bližšie než kedykoľvek predtým.

Hermann a Gisela čoskoro vytvoria dvojicu, ktorú nik nenazve inak ako nemeckí Bonnie a Clyde. Zo ženy pracujúcej v továrni na tapety sa razom stáva slávna lupička, ktorej tvár pozná celé Nemecko.

Ich turbulentný milostný vzťah sa pre nich stáva nebezpečným, pretože vášeň začne otupovať ostražitosť partnerov. Počiatočná opatrnosť postupne vyprcháva a pre Giselu s Hermannom sa začína boj o slobodu.

Nezmeškajte film inšpirovaný skutočným príbehom Gisely Werlerovej, ktorá sa v šesťdesiatych rokoch podieľala na 19 ozbrojených prepadnutiach. Úspešnú snímku Banklady vysielame v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

FOTO: Facebook / Banklady

25 50 75 90

Galéria

Banklady - film na Jednotke 2.jpg Banklady - film na Jednotke 4.jpg Banklady - film na Jednotke 3.jpg Banklady - film na Jednotke.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia