Úvod Novinky Filmy a seriály
Dôležitý detail, o ktorom nevedela. Kristína Važanová v šoku
Dôležitý detail, o ktorom nevedela. Kristína Važanová v šoku

Dôležitý detail, o ktorom nevedela. Kristína Važanová v šoku

Seriál Priznanie pokračuje v nedeľu večer ôsmou epizódou.

Keď sa už konečne zdalo, že Važanovci majú náročné obdobie za sebou, na scéne sa objavila Marta Fialová. Špinavú hru rozohrala najprv spoza mreží, keď odmietla Michalovi predať svoj podiel vo firme po nebohom manželovi.

Od Važana, ktorý s jej nebohým manželom kedysi podnikal, žiadala len jedno. Fotografiu chlapca, ktorého splodil jej muž s jej bývalou kamarátkou.

Filipko je podľa slov Marty Fialovej to jediné, čo po Petrovi na tomto svete zostalo. Važan pred svojou ženou zatajil, že fotku chlapčeka odovzdal. Kristína sa to dozvie, keď navštívi dom Fialovcov. Stačí zopár fotografií a spomienky sa jej okamžite vrátia.

Pohľad na Petra Fialu jej nie je príjemný. Na nástenke však visí aj obrázok jej najmladšieho syna, a to Kristínu šokuje. Má obavy, že jej vlastný manžel ju klame a okrem toho ju aj podvádza.

Seriál Priznanie voľne nadväzuje na seriál Hniezdo. Oba tituly zaznamenali obrovský úspech v televíznom vysielaní, dostupné sú tiež v našom online archíve, a to zadarmo, bez reklamy a ďalších obmedzení.

Jednotka ponúkne v nedeľu o 20:30 hod. už ôsmu epizódu Priznania.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia