Úvod Novinky Filmy a seriály
Akoby útok nestačil. Ďalšia studená sprcha pre Andreu
Akoby útok nestačil. Ďalšia studená sprcha pre Andreu

Akoby útok nestačil. Ďalšia studená sprcha pre Andreu

Sociálna pracovníčka je z nových informácií o Lejle, ktorej celý čas pomáhala, v šoku.

V poradí ôsmu epizódu Priznania si pozrelo rekordných 527-tisíc divákov. Ak ste nestihli sledovať obľúbený seriál v televízii, dostupný je už v archíve na webe RTVS.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Sociálna pracovníčka Andrea skončila v nemocnici po tom, čo ju napadli útočníci. Pôvodne sa mala stať terčom útoku Lejla. Chlapcom však stroskotal plán.

Kamaráti Borisa Važana v sebe už dlhšiu dobu živia nenávisť voči utečencom, rozhodli sa, že pôjdu špeciálne proti Lejle.

Lejla získala azyl, budúcnosť má neistú

Boris sa im pochválil, že mladá žena pracuje u jeho mamy v krajčírskej dielni, rovnako vedel, kde býva. Šatku, ktorú jej ukradol, mal rituálne na dvore zapáliť zrejme on. Ale cúvol.

Lejla získala azyl, ďalej vypomáha Kristíne Važanovej v dielni, no namiesto toho, aby sa tešila zo šance na nový začiatok, má obavy, čo bude s malým Sámim.

Nie je jeho biologickou matkou a dieťa bude musieť vrátiť skutočnému otcovi. Pre Andreu, ktorá Lejle celý čas pomáha, je to ako studená sprcha.

Mareka okrem toho obviňuje, že sa zaplietol do kšeftovania s ľuďmi. Predposlednú epizódu seriálu Priznanie si môžete pozrieť v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia