Úvod Novinky Filmy a seriály
Priznanie sa blíži do finále. Pozrite si fotky z nakrúcania
Priznanie sa blíži do finále. Pozrite si fotky z nakrúcania

Priznanie sa blíži do finále. Pozrite si fotky z nakrúcania

Úspešný seriál vyvrcholí na obrazovkách Jednotky o necelé dva týždne.

Seriál Priznanie sa pomaly, ale isto blíži do finále. Pre divákov Jednotky sú pripravené ešte dve epizódy. Všetky predošlé nájdete v našom online archíve zadarmo a bez reklamy.

Priznanie, ktoré voľne nadviazalo na seriál Hniezdo, prinieslo pokračovanie príbehu manželov Važanovcov, ktorých si zahrali Soňa Norisová a Alexander Bárta.

Priznanie

Niekoľko záberov z pľacu na svojej sociálnej sieti zverejnila Soňa Norisová, zdroj foto: Instagram.com/sonanorisova

Ako v rozhovore uviedla Andrea Karnasová, keď sa dozvedela, že scenáristi „napísali“ do Priznania aj ju, bola mimoriadne rada. Známi slovenskí herci sa netaja tým, že oba seriály im prirástli k srdcu.

Priznanie

Andrea Karnasová ukázala fanúšikom časť scenára, zdroj foto: Instagram.com/andreakarnasova

Mnohí vyzdvihovali najmä prácu režiséra Braňa Mišíka, ale aj vydarenú spoluprácu s hereckými kolegami či celkovú atmosféru na pľaci.

Malého Filipa niekto uniesol

Dôkazom sú viaceré fotografie, ktoré na sociálnej sieti zverejnila Soňa Norisová aj Andrea Karnasová. A hoci sa obe zhodujú, že úlohy, ktoré v seriáli dostali, sú mimoriadne náročné, nakrúcanie si užívali.

Norisová alias Kristína Važanová už nejaký čas rieši manželskú krízu. Manželovi vyčíta, že viac ako na rodinu myslí hlavne na prácu. Okrem toho ho podozrieva z nevery.

Za všetkým stojí zúfalá Marta Fialová (Andrea Karnasová), ktorú prepustili z väzenia, lebo dostala akútnu leukémiu. Snaží sa dostať bližšie k synovi jej nebohého manžela, ktorého vychovávajú Važanovci.

Filipa ktosi uniesol... Sledujte Priznanie v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

zdroj úvodnej foto: Instagram.com/andreakarnasova

25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia