Úvod Novinky Filmy a seriály
Sledujte Priznanie: Kristínino zúfalstvo je neprehliadnuteľné
Sledujte Priznanie: Kristínino zúfalstvo je neprehliadnuteľné

Sledujte Priznanie: Kristínino zúfalstvo je neprehliadnuteľné

Predposledná epizóda obľúbeného seriálu bude mimoriadne dramatická.

Jednotka odvysiela v nedeľu 6. marca predposlednú časť úspešného pôvodného seriálu RTVS s názvom Priznanie. Ak si chcete pripomenúť udalosti z predošlej epizódy, nájdete ju v našom online archíve.

Kristína Važanová je zúfalá. Po tom, čo zistila, že jej muž Michal odovzdal fotografiu Filipa Marte Fialovej, si už vôbec nie je istá tým, či medzi nimi funguje akákoľvek dôvera.

Michal si do poslednej chvíle myslel, že keď splní podmienku ťažko chorej ženy, podarí sa ju presvedčiť, aby mu predala podiel vo firme po jeho nebohom spoločníkovi.

Čo bude s malým Sámim?

Marta Fialová rozohrala špinavú hru. Kristínu neváhala navštíviť v jej krajčírskom salóne, zaklopala dokonca na dvere Važanovcov, vyhrážala sa, že starším deťom Kristíny a Michala prezradí, kto je Filipovým biologickým otcom.

Zdá sa, že malého Filipa ukradla a zasahovať bude musieť dokonca polícia. Dostane sa Fialová znova do väzenia? Len nedávno ju predčasne prepustili, lebo jej diagnostikovali onkologické ochorenie.

A stále je tu Lejla, ktorej snaha dostať azyl poodkrývala ďalšie tajomstvá. Sámi, o ktorého sa stará, nie je jej skutočný syn. Okrem toho na ňu tlačí psychológ Marek z utečeneckého tábora, ktorý je v kontakte s chlapcovým skutočným otcom.

Lejla, ktorú si zahrala Angelika Sbouli, dokonca nepovedala celú pravdu ani sociálnej pracovníčke. Andrea pritom pre mladú ženu zo Sýrie urobila, čo mohla...

Podarí sa konečne vyšetriť „dodávku smrti“? Budú potrestaní všetci tí, ktorí sú zapletení do pašovania ľudí a tovaru? Pozrite si Priznanie v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia