Úvod Novinky Filmy a seriály
Chceme pokračovanie, odkazujú diváci Priznania režisérovi
Chceme pokračovanie, odkazujú diváci Priznania režisérovi

Chceme pokračovanie, odkazujú diváci Priznania režisérovi

Oba seriály z dielne Braňa Mišíka môžete sledovať aj online v archíve RTVS.

Diváci Jednotky, ktorí v nedele pravidelne sledovali seriál Priznanie, v tom majú jasno.

Voľné pokračovanie Hniezda ich nadchlo, čo dali jasne najavo pod príspevkom na facebookovom profile RTVS tesne po skončení poslednej epizódy.

Pod fotografiou hlavnej hrdinky Lejly a malého Sámiho sa začali hneď po odznení titulkov kopiť pozitívne reakcie ľudí. Finále dramatického Priznania si pozrelo skvelých 488-tisíc televíznych divákov.

Priznanie mnohých rozplakalo

„Prvá časť nenadchla, ale dala som tomu šancu a seriál hodnotím veľmi pozitívne,“ napísala diváčka Martina, ktorá priznala, že seriál ju dojal, pričom vyzdvihla herecké výkony hrdinov.

„Prvá časť nenaznačovala, že voľné pokračovanie Hniezda bude lepšie ako Hniezdo, no postupne to gradovalo. Herecké výkony Hniezdo prekonali,“ napísal divák Marek.

„Krásny, napínavý, dojímavý,“ nešetrila chválou Klaudia. Ako dodala, chcelo by to vraj ešte ďalších dvadsať častí.

„Za mňa super. Sledovala som v zahraničí. Hniezdo aj Priznanie. Téma je veľmi aktuálna,“ prispela do diskusie pod príspevkom Zuzana.

Priznanie

V Priznaní pokračoval príbeh manželov Važanovcov, ktorým do života vstúpila Lejla - mladá žena zo Sýrie. Zdroj foto: RTVS

„Natočte ešte niečo takéto krásne. Pravdivý seriál. Skvelé výkony,“ komentovala Dáša, ktorá si tiež všimla perfektné herecké výkony.

„Uvedomila som si, že za každým utečencom je príbeh. Lejly mi bolo veľmi ľúto,“ napísala Jana. „Bodaj by bolo ďalšie voľné pokračovanie,“ uverejnila Lucia.

„Nemám veľmi v obľube slovenskú seriálovú tvorbu, ale toto bolo neskutočné. Od kamery až po hercov a príbeh. Najlepší slovenský seriál bez debaty,“ vychválil Priznanie Maroš.

„Ďakujem RTVS za desať nádherných večerov,“ napísal český divák Roman, ktorý dodal, že by sa potešil ďalšej seriálovej lahôdke z dielne režiséra Braňa Mišíka.

V komentároch od divákov sa opakovali prívlastky ako krásny, napínavý a dojímavý. Mnohí sa priznali, že poslednú epizódu preplakali. Rovnako sa objavilo veľa prianí, aby aj Priznanie dostalo pokračovanie.

 

Ak ste Priznanie nestihli sledovať v televízii, seriál je dostupný zadarmo a bez reklamy v našom archíve. Čo by ste povedali na seriálový maratón? Najprv Hniezdo, potom Priznanie. Ďakujeme za priazeň. 25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia