Úvod Novinky Filmy a seriály
Obľúbení animovaní aj seriáloví hrdinovia na jednom mieste
Obľúbení animovaní aj seriáloví hrdinovia na jednom mieste

Obľúbení animovaní aj seriáloví hrdinovia na jednom mieste

V archíve RTVS je dostupné Hniezdo, Priznanie, ale aj Tajné životy.

Nestíhate sledovať obľúbené programy RTVS v reálnom čase? V online archíve nájdete ponuku atraktívnych titulov pre všetky vekové kategórie.

Najmenší si rozhodne prídu na svoje pri sledovaní, ale aj počúvaní rozprávok. V archíve sú dostupní Websterovci, dobrodružstvá s Robinom, ale aj Mimi a Líza a ďalší obľúbení hrdinovia.

Mimi a Líza, záhrada

Mimi a Líza sa počas Veľkej noci objavia v novom filme s podtitulom Záhrada. Ich dobrodružstvá sú dostupné v knižnej podobe v e-shope RTVS. Zdroj foto: RTVS

Dospelí majú možnosť dobehnúť, alebo si aj pripomenúť úspešné seriály RTVS. Zadarmo, bez reklamy a ďalších obmedzení je dostupná Kolonáda.

Seriál, v ktorom si zahrala Kamila Magálová, Jana Hubinská, Ivana Kuxová, Marek Geišberg či Pavol Višňovský, sa vysielal v dvoch sériách a na obrazovkách sa udržal od roku 2014 do 2016.

Seriály, ku ktorým sa oplatí vrátiť

Mimoriadne obľúbené boli Tajné životy. Tajomstvá spoza múrov azylového domova, príbehy žien, ktoré túžia po druhej šanci, prepletené vzťahy a neľútostný boj o plnohodnotný život, lákal k obrazovkám divákov rovnako v dvoch sériách.

Veľmi dlho si prvenstvo medzi seriálmi RTVS držalo Hniezdo. Dvanásť epizód prinieslo dramatický príbeh ženy, ktorá počala dieťa mimo manželstva, rozhodla sa ho donosiť, absolvovala anonymný pôrod a nechala v rukách sociálnych pracovníkov.

Priznanie

Manželia Važanovci a Lejla zo seriálu Priznanie. Zdroj foto: RTVS

Malý Filip Važan to nemal jednoduché ani vo voľnom pokračovaní Priznanie. A ani ďalšie dobre známe či nové postavy, ktoré v seriáli pribudli. Hlavnou hrdinkou seriálu je Lejla, ktorá ušla zo Sýrie a našla nový domov na Slovensku.

Priznanie sa stalo historicky najúspešnejším seriálom RTVS. V nedele dosahovalo výbornú sledovanosť. Posledná epizóda divákov dojala. Mnohí režiséra Braňa Mišíka v komentároch na sociálnej sieti vyzvali, aby neváhal a pustil sa opäť do práce...

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia