Úvod Novinky Filmy a seriály
Sledujte bláznivú komédiu o troch rodinách, jednom dome a nečakanom omyle
Sledujte bláznivú komédiu o troch rodinách, jednom dome a nečakanom omyle

Sledujte bláznivú komédiu o troch rodinách, jednom dome a nečakanom omyle

Taliansku komédiu Neznášam leto ponúkame v pondelok večer na Jednotke.

Ak patríte k milovníkom talianskeho humoru a temperamentu, iste radi strávite pondelkový večer v spoločnosti originálnej komédie Neznášam leto. Film prináša poriadnu dávku humorných situácií, prekvapivých zvratov a nádherné scenérie z talianskej Apúlie.

Neznášam leto - komédia na Jednotke.jpg

Nečakaná partia

Všetko sa začalo v okamžiku, keď sa tri celkom neznáme rodiny rozhodli stráviť leto na juhu Talianska. Dovolenka v malebnej Apúlii plnej olivových hájov, romantických zákutí a dokonalých chutí má však jeden nečakaný háčik – cestovná agentúra urobila chybu.

RTVS online:

Kvôli tejto chybe sa všetky tri rodiny stretnú v jednej dovolenkovej vile. Miestny policajt ich varuje, že ak by chceli situáciu riešiť, musia sa pripraviť na byrokratické peklo. Keďže ani jedna z rodín nechce vymeniť vytúženú dovolenku za otravné komplikácie, rozhodnú sa zostať.

To, čo sa sprvu javí ako absolútne fiasko, sa neskôr ukáže ako tá najšťastnejšia náhoda. Z oddychovej dovolenky sa razom stane dobrodružná, no o to nezabudnuteľnejšia cesta.

Vydajte sa do nádherného Talianska a užite si aj vy nezabudnuteľnú dovolenku, ktorá dá zabrať vašim brániciam. Komédiu Neznášam leto môžete sledovať už v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

FOTO: Facebook / Cinema Teatro Nuovo Varese

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia