Úvod Novinky Filmy a seriály
Jake Gyllenhaal vo filme Sliedič. Toto ste o ňom zrejme netušili
Jake Gyllenhaal vo filme Sliedič. Toto ste o ňom zrejme netušili

Jake Gyllenhaal vo filme Sliedič. Toto ste o ňom zrejme netušili

Natáčanie trileru Sliedič sprevádzalo niekoľko dramatických udalostí.

Jake Gyllenhaal, známy napríklad z filmu Mariňák, vo filme Sliedič stvárnil reportéra na voľnej nohe menom Lou Bloom, ktorý je pre najlepší záber či reportáž ochotný urobiť čokoľvek.

Napriek tomu, že ide o jednu z najviac vydarených rolí herca, nie všetko šlo vždy podľa plánu.

1. Po improvizácii skončil v nemocnici

Scéna, v ktorej na seba Lou kričí do zrkadla, skončí jeho improvizovaným rozbitím. Pri nahrávaní scény sa však Jake Gyllenhaal porezal a samotný režisér Dan Gilroy ho odviezol do nemocnice.

Sliedič, Jake Gyllenhall.jpg

Výsledkom bola 4-hodinová operácia a 46 stehov. Po šiestich hodinách od operácie stál Jake opäť na scéne. Tentokrát však s poranenou rukou skrytou za chrbtom.

2. Psa nahradila rastlina

Reportér Lou sa počas celého filmu stará o svoju izbovú rastlinu v apartmáne. Starostlivosť o rastlinu mala za úlohu zmierniť pocity zahanbenia. Pôvodne sa ale mal Lou starať o psa. Ten sa však na scéne nedal skrotiť, a tak sa režisér rozhodol pre spoľahlivejšiu alternatívu.

3. Jake Gyllenhaal nepotrebuje kaskadéra

Film Sliedič je známy množstvom akčných scén, v ktorých sa Lou Bloom snaží získať čo najlepšie materiály do správ. Väčšinu scén s policajnými naháňačkami odjazdil sám Jake Gyllenhaal a nie kaskadér.

4. Svojej úlohy sa zhostil naplno

Jake Gyllenhaal musel podstúpiť významnú zmenu, aby svojim zovňajškom ladil s postavou zanieteného reportéra. Jake musel pred natáčaním schudnúť až 15 kg, aby vyzeral naozaj autenticky.

Nezmeškajte strhujúci triler Sliedič, ktorý ponúkame už v piatok o 22:20 hod. na Jednotke.

FOTO: Facebook / Nightcrawler Movie

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia