Úvod Novinky Filmy a seriály
Nezmeškajte nový seriál Kukačky. V premiére od 8. septembra
Nezmeškajte nový seriál Kukačky. V premiére od 8. septembra

Nezmeškajte nový seriál Kukačky. V premiére od 8. septembra

Čo sa stane, keď manželský pár zistí, že v pôrodnici im zamenili dieťa? A Jakub práve nastupuje do prvého ročníka základnej školy.

Jeden z najlepšie hodnotených českých seriálov prichádza na obrazovky RTVS. Od 8. septembra budete môcť sledovať Kukačky, ktoré sú kombináciou drámy a komédie.

V trinástich častiach sa postupne zoznámime s mladým manželským párom, ktorý zistí, že dieťa, čo si priniesli z pôrodnice, im v skutočnosti nepatrí.

Kukačky, seriál

Keď sa definitívne dozvedia, že došlo k zámene bábätiek, budú sa musieť veľmi rýchlo rozhodnúť, čo urobia. Žiadne z riešení nie je iba dobré.

Niekoľko zaujímavostí o seriáli

  • Ústrednú skladbu naspievala Lenka Filipová spoločne s dcérou Lenny.
  • Tvorcovia si dali pri výbere hercov podmienku, aby každý z nich už nejaké dieťa mal. Aby úlohu rodiča zvládol čo najlepšie aj pred kamerami.
  • Výnimku dostal iba Marek Adamczyk. Ten podľa dostupných informácií filmárov presvedčil aj napriek tomu, že je bezdetný.
  • Nakrúcanie seriálu niekoľkokrát prerušila pandémia koronavírusu.
  • Prvá klapka padla ešte v roku 2019. V tej dobe režisér Biser A. Arichtev zistil, že s manželkou čaká dieťa. V zákulisí sa stal terčom mnohých žartov.
  • Nakrúcalo sa najmä v Prahe a jej okolí. Od napísania námetu až po napísanie poslednej epizódy uplynuly takmer dva roky.
  • Premiéru prvej časti skledovalo u našich západných susedov takmer 1,6 milióna divákov nad pätnásť rokov.


Prvá epizóda vo štvrtok 8. septembra na Jednotke

Martin a Tereza žijú so synom Jakubom šťastný život. Stihli sa už dokonca vyrovnať aj so synovým autizmom. Pri zápise do školy si však otec uvedomí, že niečo nie je v poriadku.

S manželkou majú odlišnú krvnú skupinu ako ich dieťa. Vysvetlenie sa zdá byť jediné – Jakub nie je jeho syn, žena ho celý ten čas klamala. Je to však ešte horšie, ako predpokladal.

Manželia zistia, že, keď sa Jakub narodil, v pôrodnici ho vymenili. Ich biologický syn žije v inej rodine, tá ho miluje a považuje za svojho. Má táto situácia riešenie?

25 50 75 90
Foto: Česká televize / Miroslav Kučera

Živé vysielanie ??:??

Televízia