Úvod Novinky Filmy a seriály
Nezmeškajte novú taliansku komédiu Na noc doktorom
Nezmeškajte novú taliansku komédiu Na noc doktorom

Nezmeškajte novú taliansku komédiu Na noc doktorom

Komédiu o dvoch rozdielnych mužoch, ktorých spojí dopravná nehoda, si môžete pozrieť v pondelok večer na Jednotke.

Talianska komédia Na noc doktorom je dôkazom toho, že remake môže byť lepší než originál. Režisér Guido Chiesa sa totiž inšpiroval francúzskou komédiou. Vďaka talianskemu šarmu a skvelým hereckým výkonom je jeho film kúskom, ktorý si nesmiete nechať ujsť.

Dva rozdielne svety sa náhle spoja

Ústredným motívom skvelej komédie sú protiklady, ktoré sa vplyvom mnohých náhod náhle spoja. Nevrlý šesťdesiatnik Pierfrancesco je lekár, ktorý v rámci nočnej služby navštevuje a ošetruje pacientov priamo v ich domovoch. Na druhej strane stojí mladý kuriér Mario, ktorý je plný života.


Jedného večera sa ich celkom protikladné životy nečakane prepoja. Pierfrancesco sedí v aute na ceste k pacientovi, keď mu zrazu do cesty vojde Mario na svojom bicykli. Pierfrancesco nedokáže zabrániť nehode. Bicykel zostane nepoužiteľný, no Mario je našťastie v poriadku.

To sa však nedá povedať o lekárovi, ktorému sekne v krížoch, kvôli čomu nemôže ďalej šoférovať. Napadne mu však skvelá myšlienka – Mariovi požičia svoje auto, aby mohol roznášať jedlo, on mu za to pomôže s jeho pacientami.

Zdanlivo nevinný plán obom prinesie zábavné, nečakané aj nebezpečné situácie. Pierfrancesco a Mario zisťujú, aké dôležité je mať sa o koho oprieť.

Medzi hercami funguje jedinečná chémia, vďaka čomu je dvojica mužov perfektne zohratá. Diváci tak môžu sledovať príjemnú komédiu, ktorá ich pobaví, dojme a zanechá v nich pocit, že skutočné priateľstvo je to najcennejšie.

Nenechajte si ujsť komédiu Na noc doktorom v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Instagram / gioaureli73

Živé vysielanie ??:??

Televízia