Úvod Novinky Filmy a seriály
100% BIO. Nezmeškajte originálnu komédiu s príchuťou francúzskej kuchyne
100% BIO. Nezmeškajte originálnu komédiu s príchuťou francúzskej kuchyne

100% BIO. Nezmeškajte originálnu komédiu s príchuťou francúzskej kuchyne

Čo sa stane, keď sa bohémsky vegán z Paríža stretne s vychýreným mäsiarom?

Kulinársku francúzsku komédiu 100% BIO si budete môcť vychutnať vo štvrtok večer na Jednotke.

Veselá a bezstarostná tridsiatnička Marie žije v Paríži so svojím snúbencom, fyzioterapeutom Thomasom, ktorý je vegán a bohém. Ich spoločný život je takmer dokonalý, k úplnému šťastiu im chýba už len spoločné dieťa.

Bohémsky vegán verzus tvrdohlavý mäsiar

Keď sa Marie dozvie, že je tehotná, okamžite sa rozhodne odísť do Baskicka, aby sa o túto radostnú správu mohla podeliť so svojím otcom Gabim.

Ten žije v malej dedinke Sare a patrí k najvychýrenejším mäsiarom. Svoju prácu miluje a túži len po tom, aby mäsiarske remeslo zostalo v rodine.

Thomas, ktorý sa so svokrom nikdy nestretol, sa rozhodne využiť Mariin odchod a naplánuje veľké prekvapenie.

Vydá sa za svojou nastávajúcou do jej rodného Baskicka, aby sa konečne zoznámil s jej rodinou. Netuší, že toto nevinné rozhodnutie môže ohroziť jeho vzťah aj budúcnosť.

Keď dorazí, namiesto rodinnej pohody ho čaká krutá realita. Budúci svokor sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho dcéra by sa mala vydať za vegána z Paríža. Gabi totiž dúfa, že rodinné mäsiarstvo raz prevezme jeho zať.

Tvrdohlavý mäsiar sa nedokáže pustiť svojich odvekých predstáv a jeho viera v tradície je silnejšia než čokoľvek iné. Zhrozený Thomas netuší, čo má robiť. Tradícia a moderný svet, vegánstvo a tradičné remeslo, mesto a vidiek – bude mať tento súboj víťaza?

Komu sa nakoniec podarí presvedčiť toho druhého o svojej pravde? Uvedomia si dvaja muži, že najdôležitejšie je rodinné šťastie a dieťa, ktoré Marie nosí pod srdcom?

Nezmeškajte skvelú francúzsku komédiu plnú zábavných momentov a nečakaných situácií. 100% BIO ponúkneme vo štvrtok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / Que faire au Pays Basque

Živé vysielanie ??:??

Televízia