Úvod Novinky Filmy a seriály
Talianska komédia Bežím k tebe vás pobaví aj dojme
Talianska komédia Bežím k tebe vás pobaví aj dojme

Talianska komédia Bežím k tebe vás pobaví aj dojme

Film ponúkneme v pondelok večer na Jednotke.

Svieža komédia Bežím k tebe, ktorá vznikla pod režisérskou taktovkou Riccarda Milaniho, sa láskavým spôsobom venuje náročnej téme zdravotného postihnutia.

Hoci by sa mohlo zdať, že fatálny úraz nie je ideálnym motívom pre komédiu, vďaka kvalitnému spracovaniu je talianska komédia zábavná a dojímavá zároveň.

Nečakaná láska

Bežím k tebe, komédia na Jednotke.jpg

Hlavný hrdina Gianni je úspešný podnikateľ a chladný zvodca, ktorý sa nezastaví pred ničím. Jeho jediným cieľom je dobývanie ženských sŕdc.

Jedného dňa stretne krásnu Alessiu, ktorá si kvôli drobnému nedorozumeniu myslí, že Gainni je pripútaný na invalidný vozík.

Gianni sa rozhodne predstierať, že skutočne nemôže chodiť, aby vzbudil ľútosť nádhernej dámy a dosiahol svoj cieľ. Alessia však neprejavuje žiaden záujem a namiesto toho urobí nečakaný krok.

Zoznámi Gianniho so svojou sestrou Chiarou, ktorá je kvôli nevyliečiteľnému zraneniu skutočne pripútaná na vozík. V tom momente sa začnú diať veci, ktoré prekvapia aj samotného Gianniho.

Stretnutie s Chiarou prinúti chladného muža, aby sa zamyslel nad svojím životom, ktorý sa začne postupne meniť. Gianni prejde neuveriteľným osobným vývojom a vďaka Chiare zistí, čo je skutočná láska.

Komédia Bežím k tebe sa s láskavým a sviežim humorom zamýšľa nad náročnejšou témou, ktorú režisér spracoval naozaj skvelým spôsobom.

Vo filme nie sú urážlivé, ale ani prehnane korektné vtipy a diváci sa môžu takmer dve hodiny baviť aj dojímať nad zábavnými situáciami a hlbokými rozhovormi.

Nenechajte si ujsť premiéru talianskej komédie Bežím k tebe v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Instagram / pierfrancescofavino

Živé vysielanie ??:??

Televízia